Πλαστική στα ζυγωματικά: Αύξηση με χρήση ενθεμάτων

πλαστική στα ζυγωματικά

Έχετε σκεφτεί ποτέ να προχωρήσετε σε μια πλαστική επέμβαση στα ζυγωματικά; Τα πλούσια και γεμάτα ζυγωματικά θεωρούνται σημάδι νεότητας. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι πλούσια ζυγωματικά. Επιπλέον, η πάροδος του χρόνου μπορεί να επηρεάσει αυτό το σημείο του σώματος και την εμφάνιση του. Η πλαστική στα ζυγωματικά επιλέγεται τόσο από γυναίκες, όσο και από άντρες. Ίσως έχετε ακούσει για την ενίσχυση των ζυγωματικών με τη χρήση υαλουρονικού οξέος. Γνωρίζατε για την τοποθέτηση ενθεμάτων;

Αύξηση στα ζυγωματικά με ενθέματα

Η αυξητική των ζυγωματικών μπορεί να βελτιώσει τον σχηματισμό του προσώπου, καθώς και την ισορροπία των χαρακτηριστικών του προσώπου. Η χρήση ενθεμάτων σιλικόνης στα ζυγωματικά δίνει μια ενισχυμένη εμφάνιση. Η χειρουργική τοποθέτηση αυτών των ενθεμάτων μπορεί να γίνει είτε μόνη της ως θεραπεία, είτε σε συνδυασμό με κάποια άλλη θεραπεία, όπως την ανόρθωση προσώπου.

Θα είναι μόνιμα τα αποτελέσματα;

Η αυξητική ζυγωματικών με ενθέματα δεν αφήνει εμφανείς ουλές. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και πραγματοποιείται μέσω γενικής αναισθησίας. Έπειτα από την επέμβαση υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί λίγο πρήξιμο. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

πλαστική στα ζυγωματικά ενθέματα

Υπάρχουν εναλλακτικές στην αυξητική ζυγωματικών;

Μια εναλλακτική στην πλαστική των ζυγωματικών με ενθέματα είναι η χρήση fillers. Ένα από αυτά είναι το υαλουρονικό οξύ. Ορισμένοι ασθενείς προτιμούν αυτή την επιλογή, καθώς τα αποτελέσματα είναι προσωρινά.

Παρά το γεγονός ότι τα fillers είναι αποτελεσματικά στην αύξηση του όγκου των ζυγωματικών, είναι μια προσωρινή λύση. Επιπλέον, όταν τοποθετηθούν σε μεγάλη ποσότητα δεν μπορούν να δώσουν ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Πόσο είναι το διάστημα ανάρρωσης;

Τα αποτελέσματα της επέμβασης είναι άμεσα. Ωστόσο, έπειτα από την επέμβαση, μπορεί να υπάρξει πρήξιμο στα ζυγωματικά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τα ζυγωματικά να δείχνουν αρκετά μεγαλύτερα τις πρώτες δύο εβδομάδες.

Το περισσότερο από το πρήξιμο αναμένεται να υποχωρήσει έπειτα από δύο εβδομάδες. Οι ασθενείς αναμένεται να επιστρέψουν στην εργασία τους έπειτα από περίπου 1 εβδομάδα.

πλαστική στα ζυγωματικά σιλικόνη

Υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών;

Η πλαστική στα ζυγωματικά, όπως και κάθε άλλο είδος επέμβασης ενέχει μερικούς κινδύνους. Οι πιθανοί κίνδυνοι περιλαμβάνουν:

  • Μόλυνση
  • Αιμορραγία
  • Τραυματισμό των νεύρων
  • Δυσφορμία στα ζυγωματικά
  • Μετακίνηση του ενθέματος

Τι θα πρέπει να προσέξετε έπειτα από την επέμβαση

Έπειτα από την επέμβαση, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, θα υπάρχει λίγο πρήξιμο στην περιοχή που θα τους δώσει μια πιο ογκώδη όψη. Το πρήξιμο θα υποχωρήσει έπειτα από λίγες ημέρες. Καλό είναι για τις επόμενες εβδομάδες να μην ασκείτε μεγάλη πίεση στα ζυγωματικά. Αποφύγετε να αγγίζετε την περιοχή των ενθεμάτων, και να μην κουράζετε πολύ το πρόσωπο σας. Προσπαθήστε να κρατάτε καθαρή την περιοχή.

Διαβάστε ακόμη:

Αισθητικές επεμβάσεις: 7+1 θεραπείες σώματος για το νέο έτος

Πλαστική χεριών: 2+1 θεραπείες

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.