Αισθητικές επεμβάσεις: 7+1 θεραπείες σώματος για το νέο έτος

αισθητικές επεμβάσεις

Σύμφωνα με τον Αμερικανικό Οργανισμό Πλαστικών Χειρούργων, οι αισθητικές επεμβάσεις το 2020 ήταν λιγότερες από το 2019 σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το 2020 ήταν η χρονιά της έναρξης της πανδημίας της νόσου COVID-19. Πιο συγκεκριμένα, οι αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, η πλαστική χειρουργική στη μύτη, η αυξητική στήθους, η χειρουργική αντιμετώπιση της γυναικομαστίας και η λιποαναρρόφηση αποτέλεσαν τις πιο δημοφιλής θεραπείες των τελευταίων ετών. Επιπλέον, με την έναρξη της νέας χρονιάς αναμένεται η αύξηση της δημοτικότητας τους. Ποιες μπορεί να είναι οι αισθητικές επεμβάσεις του σώματος που αναμένεται να μας απασχολήσουν και τι περιλαμβάνουν;

  1. Ανόρθωση λαιμού

Η ανόρθωση λαιμού είναι ένας άλλος όρος για το neck lift. Ο λαιμός αποτελεί μια περιοχή που είναι ορατή η χαλάρωση του δέρματος και η πάροδος του χρόνου. Ένας πλαστικός χειρούργος θα σφίξει τους μύες του λαιμού ώστε να χαρίσει στους ασθενείς έναν λαιμό με πιο νεανική όψη.

αισθητικές επεμβάσεις λαιμός

  1. Αυξητική στήθους

Πολλοί ασθενείς, είτε γυναίκες, είτε άντρες επιθυμούν να βελτιώσουν το στήθος τους, ώστε να έχει μια πιο ευχάριστη όψη. Είτε ο στόχος είναι να γίνει το στήθος μεγαλύτερο, είτε μικρότερο, οι αλλαγές στήθους είναι εξαιρετικά δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο. Ο στόχος της αυξητικής στήθους είναι να γίνει το στήθος μεγαλύτερο και με μεγαλύτερη συμμετρία. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με λιπομεταφορά, είτε με τη χρήση ενθεμάτων. Ωστόσο, επειδή δεν υπάρχει μόνο ένας τύπος ενθεμάτων, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις διαφορές τους πριν καταλήξετε στο είδος της επέμβασης που θα πραγματοποιήσετε.

  1. Ανόρθωση στήθους

Υπάρχουν αρκετές επιλογές όσον αφορά την ανόρθωση στήθους. Η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου και το μέγεθος της ανόρθωσης εξαρτάται από τον σωματότυπο και το αποτέλεσμα της συνολικής εικόνας που πρέπει να επιτευχθεί. Άλλοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την επιλογή και τη διαδικασία είναι το μέγεθος των μαστών, η ελαστικότητα της επιδερμίδας, αλλά και ένας άλλος αριθμός μεταβλητών.

αισθητικές επεμβάσεις στήθος

  1. Μείωση στήθους

Το αρκετά μεγάλο μέγεθος στήθους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους ώμους, την πλάτη και το λαιμό. Με την αφαίρεση του ιστού του στήθους, του λίπους και της επιδερμίδας, η μείωση στήθους μπορεί να επηρεάσει την άνεση ενός ασθενή.

  1. Θεραπεία για τη γυναικομαστία

Η κατάσταση που προκαλεί τη μεγέθυνση του ανδρικού στήθους είναι γνωστή και ως γυναικομαστία. Πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν το ζήτημα της γυναικομαστίας. Πολύ συχνά δε νιώθουν άνετα για αυτό. Η επέμβαση ενάντια στη γυναικομαστία αποτελεί μια επέμβαση μείωσης του αντρικού στήθους. Είναι μια από τις πιο συνηθισμένες αισθητικές επεμβάσεις ανάμεσα στους άντρες.

αισθητικές επεμβάσεις γυναικομαστία

  1. Λιποαναρρόφηση

Οι αισθητικές επεμβάσεις στην περιοχή της κοιλιάς είναι αρκετά δημοφιλείς. Ωστόσο, δύο από αυτές είναι που έχουν μεγαλύτερη δημοτικότητα. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Ωστόσο, ορισμένοι, όσο σκληρά και να προσπαθούν δεν μπορούν να χάσουν λίπος από τις περιοχές που επιθυμούν. Η λιποαναρρόφηση είναι η αφαίρεση των λιπαρών κυττάρων ώστε να βοηθήσουν τους ασθενείς να χάσουν λίπος και βάρος από τις κατάλληλες περιοχές.

  1. Κοιλιοπλαστική

Αυτού του είδους αισθητική επέμβαση περιλαμβάνει την αφαίρεση της περίσσειας επιδερμίδας, αλλά και τη σύσφιξη των μυών της περιοχής των κοιλιακών.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική χεριών: 2+1 θεραπείες

Πλαστική κόλπου έπειτα από γέννα: Τι περιλαμβάνει;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.