Αμοργός: 3+1 παραλίες για χαλάρωση

Αμοργός παραλίες

Η Αμοργός είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες. Επίσης, αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Τι μπορεί να κάνει τόσο ξεχωριστή την Αμοργό; Ποιες παραλίες θα πρέπει επειγόντως να επισκεφθείτε όταν φτάσετε στο νησί;

  1. Μούρος

Καταγάλανα νερά και βράχια, αλλά και σπηλιές που σας καλούν να τα ανακαλύψετε. Τι άλλο να ζητήσετε; Σε αυτή την παραλία μπορείτε να περάσετε ατελείωτες ώρες κολυμπώντας και χαλαρώνοντας. Το τοπίο θα σας μαγέψει. Αξίζει να την επισκεφθείτε. Θα την ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά.

Αμοργός παραλίες Μούρος

  1. Αγία Άννα

Ίσως από τις πιο δημοφιλής παραλίες που έχει η Αμοργός. Αν έχετε δει την ταινία «Απέραντο Γαλάζιο» θα καταλάβετε σε ποια παραλία αναφερόμαστε. Καλά καταλάβατε. Εδώ γυρίστηκε αυτή η ταινία. Η παραλία, αντικατοπτρίζει τον τίτλο της ταινίας. Το απέραντο γαλάζιο θα σας συναρπάσει. Ζήστε μοναδικές στιγμές στα βράχια, ή την άμμο. Θα κατεβείτε από 150 περίπου σκαλιά. Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

  1. Αιγιάλη

Ψάχνετε μια παραλία με ρηχά νερά και άμμο; Η παραλία Αιγιάλη είναι για εσάς. Επιπλέον, θα βρείτε ξαπλώστρες και ομπρέλες προκειμένου να έχετε την άνεση σας. Ό,τι πρέπει για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Αμαοργός παραλίες Αιγιάλη

  1. Άγιος Παύλος

Ήρεμα καταγάλανα νερά, που θα σας γοητεύσουν με την πρώτη ματιά. Θα βρείτε μια γλώσσα άμμου, για βουτιές και έξτρα απόλαυση. Αν έχετε οικογένεια, τα παιδιά σας θα λατρέψουν την επίσκεψη σας εκεί. Λιαστείτε τον ήλιο και απολαύστε τα παιχνίδια στο νερό.

Διαβάστε ακόμη:

Λευκάδα: Ποιες παραλίες να επισκεφθείτε;

Θάσος: 3+1 αξιοθέατα που θα βρείτε στο νησί