Ανόρθωση μηρών: 4+1 τύποι πλαστικής χειρουργικής

ανόρθωση μηρών

Περισσότερο από το 90% των γυναικών δεν είναι χαρούμενο με το σώμα του. Πολλές γυναίκες καταφεύγουν σε εξαντλητικές δίαιτες και σε έντονη σωματική άσκηση προκειμένου να χάσουν βάρος και να αναπτύξουν καλύτερη σχέση με το σώμα τους. Ωστόσο, αυτό δε λειτουργεί πάντα. Ακόμη κι όταν λειτουργεί, ένα από τα αποτελέσματα είναι η χαλάρωση της επιδερμίδας γύρω από τους μηρούς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στις γυναίκες να νιώθουν μεγάλη ανασφάλεια για την εικόνα τους. Ο μόνος τρόπος είναι να επιλυθεί η χαλάρωση της επιδερμίδας σε αυτή την περιοχή των ποδιών είναι με την ανόρθωση των μηρών με πλαστική χειρουργική.

Επιλογές για την ανόρθωση των μοιρών

Ο τύπος της επέμβασης που θα χρειαστείτε εξαρτάται από το σχήμα του σώματος σας και τα αποτελέσματα που αναζητάτε. Ποιοι είναι αυτοί οι διαφορετικοί τύποι;

  1. Mini ανόρθωση μηρών

Μια mini ανόρθωση μηρών με πλαστική χειρουργική χρησιμοποιείται για να μειωθεί η χαλάρωση στο άνω σημείο των εσωτερικών μηρών. Αντί για τη σύσφιξη όλου του μηρού, η θεραπεία εφαρμόζεται μόνο σε μια μικρή ποσότητα του άνω μέρος των μηρών. Εφαρμόζεται σε ασθενείς που δεν έχουν μια υπερβολική ποσότητα λίπους, αλλά θέλουν να αλλάξουν την περιοχή των ποδιών. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται και έπειτα από λιποαναρρόφηση, μόλις αφαιρεθεί το λίπος. Το αποτέλεσμα οδηγεί σε μια πιο μικρή, ήπια εμφάνιση. Καθώς αποτελεί τον πιο μικρό τύπο πλαστικής χειρουργικής στους μηρούς, ο χρόνος ανάρρωσης είναι πολύ μικρός. Η διαδικασία θέλει περίπου 2 ώρες για να ολοκληρωθεί. Οι ασθενείς συνήθως μπορούν να ασχοληθούν με την ήπια άσκηση μέσα σε 2 εβδομάδες.

  1. Εσωτερική/ Μεσαία Ανόρθωση Μηρών

Μια μεσαία ανόρθωση μηρών διεξάγεται στο εσωτερικό κομμάτι των άνω μηρών. Οι ασθενείς για αυτή τη θεραπεία συνήθως δυσκολεύονται για να απαλλαγούν από το λίπος σε αυτή την περιοχή μόνο με τη διατροφή και την άσκηση. Ορισμένοι ασθενείς αναζητούν μια ανόρθωση μηρών στο εσωτερικό των μηρών ως έναν τρόπο για να αφαιρέσουν το περίσσιο δέρμα έπειτα από την απώλεια βάρους. Η επιδερμίδα στους μηρούς χάνει την ελαστικότητα της και χαλαρώνει αν χαθεί μια μεγάλη ποσότητα βάρους, ειδικά αν χαθεί πολύ γρήγορα. Μπορεί να συμβεί εξαιτίας της διαδικασίας της γήρανσης. Η διαδικασία δεν γίνεται απαραίτητα έπειτα από λιποαναρρόφηση, ανάλογα με τις επιθυμίες του ασθενή. Έπειτα από αυτό, οι μηροί σηκώνονται «σηκώνοντας» την επιδερμίδα σε ψηλότερη θέση από ότι ήταν πιο πριν.

ανόρθωση μηρών θεραπείες

  1. Κάθετη Ανόρθωση Μηρών

Μια κάθετη ανόρθωση μηρών εφαρμόζεται στους ασθενείς που έχουν αρκετό χαλαρό δέρμα που εκτείνεται σε όλη την περιοχή των μηρών. Ενώ μια εσωτερική ανόρθωση των μηρών εκτείνεται σε όλη την πάνω περιοχή, αυτού του είδους η ανόρθωση λειτουργεί ως μέσο θεραπείας για τα μεσαία και τα κατώτερα τμήματα των μηρών. Ξεκινάει στο άνω εσωτερικό τμήμα των μηρών και εκτείνεται μέχρι την εσωτερική περιοχή των γονάτων. Καθώς αυτή η επέμβαση είναι πιο μεγάλη, συστήνεται για τους ασθενείς που έχουν αρκετά μεγάλες ποσότητες δέρματος προς αφαίρεση.

  1. Εξωτερική Ανόρθωση Μηρών

Η εξωτερική ανόρθωση των μηρών αφαιρεί επιδερμίδα και λίπος από το εξωτερικό κομμάτι των μηρών. Αυτό περιλαμβάνει και την αφαίρεση λίπους που έχει συσσωματωθεί στη μέση και την περιοχή των γλουτών. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αφήνει ουλές. Ωστόσο, οι περισσότεροι ασθενείς δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με την ουλή, καθώς μένουν ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα που πετυχαίνουν.

ανόρθωση μηρών πλαστική χειρουργική

  1. Ανόρθωση Μηρών στην Πίσω Περιοχή

Αυτό το είδος πλαστικής χειρουργικής εστιάζει στην πίσω περιοχή των μοιρών, όπως και στους γλουτούς. Για τους περισσότερους ασθενείς, αυτές οι περιοχές συσσωρεύουν μεγάλη ποσότητα κυτταρίτιδας. Αυτό, πέρα από διπλώσεις, προκαλεί και χαλάρωση της επιδερμίδας. Για όσους επιθυμούν να τονίσουν την επιδερμίδα και να δώσουν μια πιο ομαλή πίσω όψη, αυτή η θεραπεία είναι ιδανική. Οι τομές και η διαδικασία διαφέρουν από ασθενεί σε ασθενή είναι διαφορετικές, ανάλογα με το σχήμα του σώματος του και την ανατομία του.

Διαβάστε ακόμη:

Χαλάρωση λαιμού: 2+1 θεραπείες αντιμετώπισης

Αυξητική γλουτών με υαλουρονικό οξύ: Ο οδηγός

 

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.