Θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ: Για ποιους είναι κατάλληλη;

θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ

Θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ: Για ποιούς είναι κατάλληλη; Παρατηρείτε απώλεια όγκου στο πρόσωπο σας και αναρωτιέστε γιατί; Με την πάροδο του χρόνου, είναι πιθανή η μείωση του όγκου και της ελαστικότητας της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα το υαλουρονικό οξύ να μοιάζει ως μια σωτήρια λύση.

Τι είναι η θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ ως θεραπεία έχει τη μορφή fillers. Τα fillers είναι απαλές ουσίες με μορφή gel που τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα μέσω ενέσιμου. Το πιο δημοφιλές filler είναι αυτό που περιέχει υαλουρονικό οξύ, μια φυσική ουσία που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό. Αυτή η ουσία συμβάλλει στην υγεία και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, ο οργανισμός μειώνει την παραγωγή του.

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία;

Τα fillers αντιμετωπίζουν διάφορα ζητήματα που προκαλεί η εμφάνιση της γήρανσης. Αν αναζητάτε έναν τρόπο να μειώσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, να «γεμίσετε» τα ζυγωματικά ή να εξομαλύνετε τις γραμμές στα χείλη, τότε η θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ είναι η κατάλληλη για εσάς. Επιπλέον, η θεραπεία χαρίζει νεανική εμφάνιση χωρίς μεγάλο χρόνο αποθεραπείας.

θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό fillers

Τι να περιμένετε από τη θεραπεία

Η θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ είναι ανώδυνη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανό να εμφανιστεί κάποιου είδους πρήξιμο, το οποίο ωστόσο υποχωρεί έπειτα από λίγες ημέρες.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Συνήθως, τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 6-18 μήνες. Ωστόσο, η διάρκεια αυτή έχει άμεση σχέση και με την περιοχή που πραγματοποιείται η θεραπεία. Για παράδειγμα, τα fillers των ζυγωματικών συνήθως έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από ότι των χειλιών.

Διαβάστε ακόμη:

Υαλουρονικό οξύ για τα χείλη: Πόσο διαρκεί;

Ρινοπλαστική και ανάρρωση: Τι να περιμένετε

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.