Αύξηση στο στήθος: Τι θα πρέπει να γνωρίζετε για τις ουλές

αύξηση στο στήθος

Η επέμβαση για την αύξηση στο στήθος περιλαμβάνει τη δημιουργία τομών για την τοποθέτηση ενθεμάτων. Παρά το γεγονός ότι ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός κρύβει καλά τις τομές, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα εμφάνισης ουλών. Ευτυχώς, οι ειδικοί γνωρίζουν πολλούς τρόπους για τη μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης ουλών. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές θεραπείες ουλών που μειώνουν σε μεγάλο βαθμό την ορατότητα τους.

Αύξηση στο στήθος και ουλές: Ποια είναι η σχέση τους;

Η εμφάνιση ουλών αποτελεί ένα τμήμα της ανάρρωσης. Η πιθανότητα εμφάνισης τους είναι παρούσα σε κάθε χειρουργική επέμβαση. Το μέγεθος και η τοποθεσία των ουλών έχει άμεση σχέση με το μέγεθος και τον τύπο των ενθεμάτων, την χειρουργική τεχνική, αλλά και τη θέση των ουλών.

αύξηση στο στήθος θεραπεία

Μέγεθος και τύπος ενθεμάτων

Τα πιο μικρά ενθέματα φυσιολογικού ορού δεν απαιτούν μεγάλες τομές. Αντίθετα, τα ενθέματα σιλικόνης, για την τοποθέτηση τους, απαιτούν λίγο μεγαλύτερες τομές, σε σχέση με αυτά του φυσιολογικού ορού.

Τοποθέτηση τομής

Υπάρχουν διάφορα σημεία τομών για την αύξηση στο στήθος. Αυτό που θα πραγματοποιήσει ο πλαστικός χειρουργός εξαρτάται από την ανατομία του ασθενή και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

αύξηση στο στήθος ουλές

Ποια είναι η εμφάνιση των τομών έπειτα από την τοποθέτηση ενθεμάτων;

Γενικότερα, οι τομές στο στήθος έχουν πολύ καλό βαθμό ανάρρωσης. Οι τομές της τοποθέτησης των ενθεμάτων, τις πρώτες ημέρες εμφανίζουν πρήξιμο, και έχουν κόκκινη ή ροζ εμφάνιση. Με την πάροδο του χρόνου, η εμφάνιση τους είναι μικρότερη, καθώς υποχωρεί το πρήξιμο και η ερυθρότητα. Τον γρήγορο ρυθμό της ανάρρωσης επηρεάζουν η συνολική υγεία του ασθενή, η κληρονομικότητα και ο τόνος της επιδερμίδας του ασθενή. Ενώ οι περισσότερες τομές αναρρώνουν περίπου σε έναν χρόνο, το διάστημα της ανάρρωσης διαρκεί περίπου 6-18 μήνες.

Εξασθενούν οι ουλές φυσικά με την πάροδο του χρόνου έπειτα από την αύξηση στο στήθος;

Και ναι και όχι. Η εμφάνιση των ουλών εξασθενεί σταδιακά, αλλά αυτές είναι πάντοτε παρούσες. Δεν υπάρχει τρόπος αποφυγής των ουλών. Βέβαια, υπάρχουν πάντοτε tips μείωσης τους. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

  • Μείωση του καπνίσματος
  • Αποφυγή της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία
  • Υγιεινή διατροφή και κατανάλωση αρκετού νερού
  • Τήρηση των οδηγιών του γιατρού

Διαβάστε ακόμη:

Μείωση θηλής: Για ποιους είναι κατάλληλη;

Πλαστική για ανόρθωση στήθους: Επιδιορθώνει αλλαγές εγκυμοσύνης;

 

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.