Πλαστική χεριών: 2+1 θεραπείες

πλαστική χεριών

Μπορεί η πλαστική των χεριών να τους δώσει μια ανανεωμένη εμφάνιση; Ένα από τα σημεία του σώματος που μαρτυρούν την ηλικία είναι τα χέρια. Η επιδερμίδα των χεριών πολύ συχνά παραμελείται. Ωστόσο, εξαιτίας της διαρκούς έκθεσης των χεριών στον ήλιο, αλλά και των τακτικών πλύσεων, αυτή η περιοχή του σώματος είναι από τις πρώτες που παρουσιάζουν σημάδια γήρανσης. Ποιες είναι οι τεχνικές που εφαρμόζει η πλαστική χειρουργική χεριών για την ανανέωση τους;

  1. Ανανέωση της επιδερμίδας με laser

Αυτή η τεχνική χρησιμοποιεί laser για να αφαιρέσει τις σκούρες κηλίδες και τις πανάδες από την επιφάνεια των χεριών. Οι σύγχρονες τεχνικές laser συμβάλλουν στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στην επιδερμίδα των χεριών του ασθενή. Οι ρυτίδες μειώνονται και η επιδερμίδα αποκτά μερική από τη χαμένη της λάμψη. Το laser επίσης μπορεί να διασπάσει τα σημάδια μελανίνης στις σκούρες κηλίδες ώστε να μειωθεί, ή και να εξαφανιστεί η εμφάνιση τους, συμβάλλοντας στη βελτίωση της όψης των χεριών. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί η επανάληψη ορισμένων θεραπειών.

πλαστική χεριών ανανέωση

  1. Exilis

Αποτελεί έναν τύπο μη επεμβατικής θεραπείας για τη σύσφιξη της επιδερμίδας των χεριών, γνωστή για την αποτελεσματικότητα της. Αυτού του είδους μη επεμβατική πλαστική των χειρών λειτουργεί παρέχοντας ψύξη στις στοιβάδες της επιδερμίδας, στοχεύοντας στις αποθήκες λίπους, και χαρίζοντας μια πιο ομαλή επιδερμίδα.

πλαστική χεριών fillers

  1. Radiesse

Αυτού του είδους θεραπεία περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός filler στην επιδερμίδα των χεριών που μπορεί να έχει μια ρυτιδιασμένη εμφάνιση, ή να είναι αρκετά ορατές οι φλέβες. Το filler λειτουργεί αντικαθιστώντας τη χαμένη δομή της επιδερμίδας. Δηλαδή, «γεμίζει» την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην ενίσχυση της παραγωγής του φυσικού κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν για περισσότερο από 1 χρόνο.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική Χειρουργική Προσώπου: Τα trends που θα μας απασχολήσουν

Πλαστική στη μύτη: Μπορεί να επιδιορθώσει προβλήματα αναπνοής;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.