Χαλάρωση μηρών: Θεραπεία ανόρθωσης

μηρών χαλάρωση

Η χαλάρωση της επιδερμίδας των μηρών έπειτα από μεγάλη απώλεια βάρους είναι ένα τελείως φυσικό φαινόμενο . Πολλοί είναι οι άνθρωποι που ακόμη και αν έχουν χάσει το βάρος που επιθυμούν, δυσκολεύονται στο να επανακτήσουν τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας τους. Μερικές φορές, η καλή διατροφή και η άσκηση δεν είναι αρκετή. Ευτυχώς η πλαστική χειρουργική δίνει την λύση προσφέροντας αποτελεσματική ανόρθωση των μηρών.  Έτσι, η περιοχή των ποδιών εξομαλύνεται και αποκτά πλήρη σύσφιξή.

Χαλάρωση μηρών και Ανόρθωση: Ποια είναι τα οφέλη;

Η χαλάρωση της επιδερμίδας στους μηρούς δημιουργεί ανασφάλεια σε πολλούς ασθενείς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, προκαλεί την εμφάνιση ερεθισμών ή τη δημιουργία δυσκολιών κατά το περπάτημα ή το τρέξιμο.

Η χειρουργική αφαίρεση της περίσσειας επιδερμίδας και του ιστού με την ανόρθωση των μηρών σμιλεύει τις περιοχές τόσο των έσω όσο και των έξω μηρών. Έπειτα από την αποθεραπεία είναι εφικτό να απολαύσει κανείς και πάλι όλες τις σωματικές δραστηριότητες χωρίς δυσκολία.

Ωστόσο, η θεραπεία ανόρθωσης για τη χαλάρωση των μηρών δεν αποτελεί μια θεραπεία απώλειας βάρους. Στη πραγματικότητα η θεραπεία είναι κατάλληλη για όσους έχουν φτάσει στο επιθυμητό για αυτούς σωματικό βάρος και το διατηρούν σταθερό.

μηρών χαλάρωση θεραπεία

Θεραπεία Ανόρθωσης για τη Χαλάρωση των μηρών: Τι περιλαμβάνουν τα αποτελέσματα;

Οι περισσότεροι ασθενείς το πρώτο διάστημα αντιμετωπίζουν μια ήπια δυσφορία. Πολλοί από αυτούς φορούν ειδικά ενδύματα συμπίεσης που τους τα προτείνει ο πλαστικός χειρουργός τους. Οι αλλαγές στους μηρούς είναι άμεσες.  Ώστοσο τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά έπειτα από λίγους μήνες, με την ολοκλήρωση της αποθεραπείας.

Με πληροφορίες από: seton.net

Διαβάστε ακόμη:

Lifting μηρών: Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

Κοιλιοπλαστική με νήματα: Πώς λειτουργεί;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.