Πλαστική για χαλάρωση δέρματος: 2+1 θεραπείες

πλαστική για χαλάρωση δέρματος

Η πλαστική για την χαλάρωση του δέρματος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος για να βελτιωθεί η δομή και η ελαστικότητα του. Η σύσφιξη της επιδερμίδας μπορεί να επιτευχθεί είτε με κάποια θεραπεία laser, είτε με κάποια χειρουργική μέθοδο. Ένας πλαστικός χειρούργος θα σας αναλύσει ποιος τύπος θεραπείας είναι κατάλληλος εσάς. Ωστόσο, ποιες μπορεί να είναι οι επιλογές που μπορεί να έχετε αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια πλαστική για τη χαλάρωση του δέρματος;

  1. Θεραπεία με laser

Για την ήπια ελαστικότητα της επιδερμίδας γύρω από το πρόσωπο, τον λαιμό, τα χέρια, και σε ορισμένες περιπτώσεις γύρω από τα γόνατα, ενδείκνυται η θεραπεία με laser. Η θεραπεία Cool Touch σας βοηθά να ενισχύσετε τα αποτελέσματα της ανόρθωσης προσώπου, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου που ενισχύει το χρώμα, τον τόνο και τη δομή της επιδερμίδας.

πλαστική για χαλάρωση δέρματος χέρια

  1. Χειρουργικές μέθοδοι για την χαλάρωση του δέρματος

Η εγκυμοσύνη, η απώλεια βάρους ή απλά η φυσική διαδικασία της γήρανσης μπορούν να επηρεάσουν το σώμα. Με την πάροδο του χρόνου η ελαστικότητα και η σταθερότητα της επιδερμίδας ξεκινούν να φθίνουν, οδηγώντας στην χαλάρωση. Η εγκυμοσύνη και η απώλεια βάρους μπορούν να επιταχύνουν αυτή τη διαδικασία. Ειδικότερα, το ζήτημα αυτό μπορεί να γίνει πιο ορατό στην περιοχή της κοιλιάς και του στήθους.

Υπάρχουν διάφορες διαδικασίες σύσφιξης της επιδερμίδας. Για την χαλάρωση της επιδερμίδας του προσώπου, οι ασθενείς μπορούν να προχωρήσουν σε κάποια θεραπεία laser, θεραπεία με fillers ή face lift. H χαλάρωση του στήθους μπορεί να αντιμετωπιστεί είτε με ανόρθωση, είτε με μείωση. Η χαλάρωση  στην περιοχή της κοιλιάς μπορεί να αντιμετωπιστεί με κοιλιοπλαστική.

Άλλες δημοφιλείς θεραπείες σύσφιξης περιλαμβάνουν την ανόρθωση χεριών, ανόρθωση γοφών, ή γλουτών. Θεραπείες λιπομεταφοράς έχουν αρχίσει να γίνονται αρκετά δημοφιλείς για την προσθήκη όγκου σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Στόχος της λιπομεταφοράς είναι η μια πιο σφιχτή όψη με μεγαλύτερο όγκο.

πλαστική για χαλάρωση δέρματος κοιλιά

  1. Σύσφιξη έπειτα από απώλεια βάρους

Πολλοί ασθενείς αντιμετωπίζουν το ζήτημα της χαλάρωσης έπειτα από μεγάλη απώλεια σωματικού βάρους. Η πλαστική χειρουργική παρέχει μεγάλες θεραπείες για τη χαλάρωση του δέρματος για αυτούς τους ασθενείς, προκειμένου να αποκτήσουν πιο καλοσχηματισμένο σώμα. Στόχος της επέμβασης δεν είναι μόνο το αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά και η εξάλειψη πιθανής δυσφορίας και ερεθισμού της επιδερμίδας.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική για ραγάδες: Ποιες μέθοδοι χρησιμοποιούνται;

Πλαστική έσω μηρών: Τι περιλαμβάνει;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.