Πλαστική έσω μηρών: Τι περιλαμβάνει;

πλαστική έσω μηρών

Η πλαστική των έσω μηρών, και πιο συγκεκριμένα η ανόρθωση τους, είναι αρκετά δημοφιλής και διεξάγεται για τους ασθενείς που επιθυμούν πιο λεπτούς και καλοσχηματισμένους μηρούς. Πιο αναλυτικά, η ανόρθωση μηρών είναι μια πλαστική χειρουργική διαδικασία που αφαιρεί περίσσεια επιδερμίδα και ιστό από το ανώτερο σημείο των ποδιών. Υπάρχουν διάφορα είδη επεμβάσεων για την ανόρθωση των εξωτερικών και των εσωτερικών μηρών.

Αν η γυμναστική και οι προσπάθειες για την απώλεια βάρους δεν έχουν βοηθήσει στο στην επίτευξη ενός καλοσχηματισμένου σώματος με νεανική όψη και πιο συμμετρικές αναλογίες, η πλαστική των έσω μηρών ίσως είναι μια καλή λύση. Αυτού του είδους η επέμβαση ανασχηματίζει τους έσω μηρούς αφαιρώντας την περίσσεια επιδερμίδα, και σε μερικές περιπτώσεις το λίπος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια πιο λεία επιδερμίδα, αλλά και την εμφάνιση πιο καλοσχηματισμένων μηρών.

Ποιοι είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι;

Οι ιδανικοί υποψήφιοι για την πλαστική των έσω μηρών είναι όσοι:

  • Έχουν σταθερό σωματικό βάρος
  • Έχουν περίσσεια επιδερμίδας και ιστού στην περιοχή των έσω μηρών
  • Βρίσκονται σε καλή κατάσταση υγείας και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα που μπορεί να επηρεάσει την ανάρρωση ή να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης κινδύνων κατά την επέμβαση
  • Έχουν ρεαλιστικούς στόχους σχετικά με τα αποτελέσματα της επέμβασης
  • Έχουν αποφασίσει να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένης και της τήρησης μιας ισορροπημένης διατροφής και άσκησης

πλαστική έσω μηρών ανόρθωση αποτελέσματα

Πόση διάρκεια έχει η επέμβαση;

Η επέμβαση έχει διάρκεια περίπου 2-3 ώρες και πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία.

Πόση διάρκεια έχει η ανάρρωση;

Ο πλαστικός χειρούργος θα χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή για λίγες μέρες έπειτα από την ολοκλήρωση της επέμβασης. Το πρήξιμο αναμένεται να υποχωρήσει έπειτα από λίγες εβδομάδες και να εξαλειφθεί πλήρως μέσα σε λίγους μήνες. Ο γιατρός, με βάση την έκβαση της επέμβασης, θα κρίνει πόσο διάστημα θα χρειαστεί να λείψετε από το εργασιακό περιβάλλον, ανάλογα από τη φύση της εργασίας σας. Θα σας προτείνει επίσης την αποφυγή της έντονης σωματικής άσκησης για περίπου 4-6 εβδομάδες. Τις πρώτες μέρες θα χρειαστεί να φορέσετε έναν ιμάντα συμπίεσης.

πλαστική έσω μηρών ανόρθωση

Υπάρχει η πιθανότητα εμφάνισης ουλών;

Έπειτα από την πλαστική των έσω μηρών για την ανόρθωση τους, θα υπάρχει η εμφάνιση ουλών στο σημείο που έγινε η επέμβαση, οι οποίες θα υποχωρήσουν έπειτα από 2-3 μήνες, οι οποίες θα είναι ελάχιστα ορατές. Οι ουλές δε θα είναι εύκολα ορατές καθώς θα βρίσκονται στο εσωτερικό άνω άκρο του μηρού. Επιπλέον, σε περίπτωση ενόχλησης, θα μπορούν να καλυφθούν εύκολα με ρούχα και εσώρουχα.

Μπορεί η ανόρθωση των έσω μηρών να αντικαταστήσει την λιποαναρρόφηση;

Η ανόρθωση των έσω μηρών δεν μπορεί να αντικαταστήσει την λιποαναρρόφηση. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις διεξάγεται ως μέρος της συνολικής διαδικασίας για τον καλύτερο σχηματισμό των μηρών.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική κοιλιάς χωρίς νυστέρι: 3+1 θεραπείες

Ανόρθωση γλουτών: Τι περιλαμβάνει η πλαστική στους άντρες;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.