Κοιλιοπλαστική με νήματα: Πώς λειτουργεί;

κοιλιοπλαστική με νήματα

Η κοιλιοπλαστική με νήματα αποτελεί μια μη χειρουργική θεραπεία για την ανόρθωση, ή/και τη σύσφιξη της επιδερμίδας της περιοχής της κοιλιάς. Πιο συγκεκριμένα, τα νήματα δίνουν μια φυσική ανόρθωση στους ιστούς της επιδερμίδας. Επιπλέον, είναι αποτελεσματικά για την σύσφιξη της επιδερμίδας την αναζωογόνηση της κοιλιάς, των πλάγιων κοιλιακών, αλλά και τη μείωση του λίπους. Τα νήματα, όχι μόνο προκαλούν ανόρθωση στην επιδερμίδα και σμιλεύουν το σώμα, αλλά ενισχύουν και την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι, η περιοχή, την ίδια στιγμή αποκτά και πιο νεανική όψη.

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την κοιλιοπλαστική με νήματα;

Η κοιλιοπλαστική με νήματα, όπως επίσης και κάθε θεραπεία με νήματα, είναι περισσότερο κατάλληλη για τους ασθενείς που διανύουν τις δεκαετίες 30-50. Η θεραπεία είναι περισσότερο αποτελεσματική στην επιδερμίδα που αντιμετωπίζει ήπια χαλάρωση. Καθώς αποτελεί μια μη χειρουργική θεραπεία, δεν έχει τον ίδιο ρυθμό αποθεραπείας, σε σχέση με την κλασσική κοιλιοπλαστική.

κοιλιοπλαστική με νήματα θεραπεία

Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα από την κοιλιοπλαστική με νήματα διαρκούν έως και 2 χρόνια. Ωστόσο, το διάστημα αυτό ποικίλει ανάλογα με την ηλικία του ασθενή, αλλά και με τον βαθμό της χαλάρωσης που αντιμετωπίζει η θεραπεία. Για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων, συνήθως οι ασθενείς επαναλαμβάνουν τη θεραπεία.

Τι περιλαμβάνει το διάστημα της αποθεραπείας;

Το διάστημα αποθεραπείας είναι αρκετά μικρότερο σε σχέση με την χειρουργική κοιλιοπλαστική. Οι ασθενείς επιστρέφουν πολύ σύντομα στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Βέβαια, είναι πιθανό να εμφανιστεί πρήξιμο ή μώλωπες, αλλά είναι μικρότερο σε σχέση με την κοιλιοπλαστική, ενώ υποχωρεί μέσα σε μια εβδομάδα.

Με πληροφορίες από: avanteplasticsurgery.com, hm-skinbeautiful.com

Διαβάστε ακόμη:

Ανόρθωση γλουτών με νήματα: Πώς λειτουργεί η θεραπεία;

Lifting μηρών: Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.