Λιπομεταφορά γλουτών: Ποια είναι τα οφέλη της;

λιπομεταφορά γλουτών

Η λιπομεταφορά γλουτών είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής το τελευταίο διάστημα. Γυναίκες όλων των ηλικιών αναζητούν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να ενισχύουν τις καμπύλες τους.

Η λιπομεταφορά γλουτών μπορεί να γεμίσει, να διαμορφώσει και να ανυψώσει τους γλουτούς. Αυτό το επιτυγχάνει μέσω της έγχυσης λίπους στην περιοχή των γλουτών. Παρά το γεγονός ότι εμπλέκεται και η λιποαναρρόφηση, κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης λιπομεταφοράς, αφαιρείται λίπος από άλλα σημεία του σώματος, όπως η κοιλιά, οι μηροί, η πλάτη. Αυτό το λίπος εξαγνίζεται και στη συνέχεια τοποθετείται στους γοφούς για την αυξητική τους.

Τι οφέλη έχει η λιπομεταφορά γλουτών;

Η αυξητική γλουτών μέσω λιπομεταφοράς έχει αρκετά οφέλη.

  • Εφαρμόζεται την ίδια στιγμή και θεραπεία λιποαναρρόφησης. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε πιο γρήγορα τις αναλογίες του σώματος σας.
  • Με τη χρήση τεχνητών ενθεμάτων, υπάρχει η πιθανότητα οι γλουτοί σας να αποκτήσουν μια μη φυσική όψη. Με τη λιπομεταφορά, μπορείτε να επιτύχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.
  • Τα αποτελέσματα είναι γρήγορα ορατά. Αυτό σημαίνει ότι δε θα πρέπει να περάσετε ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο προσπαθώντας να επιτύχετε τον σχηματισμό των γλουτών που επιθυμείτε να αποκτήσετε.
  • Είναι μια ασφαλής διαδικασία
  • Η κυτταρίτιδα, έπειτα από τη θεραπεία, θα είναι λιγότερο ορατή.

λιπομεταφορά γλουτών θεραπεία

 Πόσο καιρό διαρκεί η περίοδος ανάρρωσης;

Δεν απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα για την ανάρρωση. Ο χρόνος ανάρρωσης, κατά μέσο όρο, δεν ξεπερνά τις 10-14 μέρες. Ωστόσο, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσει ο γιατρός σας προκειμένου να έχετε μια ταχεία και αποτελεσματική ανάρρωση.

Πόσο λίπος χρειάζεται για τη λιπομεταφορά γλουτών;

Σύμφωνα με ειδικούς, αν θέλετε να προβείτε σε μια επέμβαση λιπομεταφοράς γλουτών, θα πρέπει να έχετε φτάσει σε ένα συγκεκριμένο βάρος. Ωστόσο, το τέλειο βάρος που χρειάζεται να έχετε για να προβείτε σε αυτή την επέμβαση εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Για παράδειγμα, εξαρτάται από το επιθυμητό αποτέλεσμα, τους στόχους σας, τον σωματότυπο και το ύψος.

λιπομεταφορά γλουτών επέμβαση

Κατά τη διάρκεια μιας συμβουλευτικής επίσκεψης σε έναν πλαστικό χειρούργο, θα συζητήσετε για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να αποκτήσετε, καθώς και για το βάρος που θα είναι κατάλληλο για εσάς. Θα πρέπει να έχετε στον νου σας ότι για την επέμβαση λιπομεταφοράς γλουτών θα πρέπει να έχετε περίσσιο λίπος στον οργανισμό σας, κυρίως στην περιοχή γύρω από τη μέση, την κοιλιά, τους μηρούς, τους γοφούς.

Πόσο λίπος μπορεί να αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης;

Ένας πλαστικός χειρούργος θα χρησιμοποιήσει την πλαστική χειρουργική για να αφαιρέσει το λίπος με ασφάλεια. Ωστόσο, η ποσότητα του λίπους που μπορεί να αφαιρεθεί με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης, εξαρτάται από τα μέλη του σώματος, καθώς και από τη συχνότητα της διαδικασίας. Επιπλέον, ένας χειρούργος, θα λάβει υπόψη του τον δείκτη μάζας σώματος σας, καθώς και τον σωματότυπο, πριν καταλήξει στο πόση ποσότητα λίπους μπορεί να αφαιρέσει.

Διαβάστε ακόμη:

Θεραπεία PRP: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πλαστική χειρουργική γλουτών: Οδηγός για τα ενθέματα

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.