Αυξητική στήθους: Τα 5 στάδια για τα αποτελέσματα

αυξητική στήθους αποτελέσματα

Αυξητική στήθους και αποτελέσματα: Πότε είναι ορατά; Η αυξητική στήθους είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις σε παγκόσμια κλίμακα. Πολλές είναι οι γυναίκες που επιθυμούν την αλλαγή αυτού του σημείου του σώματος τους. Ωστόσο, πριν προχωρήσει κάποια στη θεραπεία, θα πρέπει να κατανοήσει όλα τα στάδια της επέμβασης, που οδηγούν στην εμφάνιση των τελικών αποτελεσμάτων. Ποια είναι αυτά;

  1. Πρώτη μέρα της επέμβασης

Καθώς η ταλαιπωρία από την επέμβαση είναι ιδιαίτερα αισθητή, η ξεκούραση είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει αν έχει κανείς στο μυαλό του την πρώτη μέρα από την επέμβαση. Φροντίστε να χαλαρώσετε αρκετά και να παραμείνετε ενυδατωμένοι. Σε περίπτωση που είναι εφικτό, ζητήστε από ένα συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπο να μείνει μαζί σας για να σας βοηθήσει με ό,τι χρειαστείτε.

Συμβουλή: Προετοιμάστε μερικά γεύματα πριν από την επέμβαση, για να αποφύγετε το μαγείρεμα.

αυξητική στήθους θεραπεία

  1. Πρώτες 5-7 ημέρες έπειτα από την επέμβαση

Αποτελούν ίσως τις πιο άβολες ημέρες έπειτα από την αυξητική στήθους. Είναι φυσιολογικό η περιοχή να εμφανίσει πρήξιμο και μώλωπες. Ωστόσο, προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας θα αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα. Οι περισσότεροι ασθενείς, σε αυτό το στάδιο ξεκινούν το ήπιο περπάτημα. Το περπάτημα επιτρέπει την καλή κυκλοφορία του αίματος.

  1. 1-3 εβδομάδες έπειτα από την επέμβαση

Σε αυτό το στάδιο της ανάρρωσης, οι ασθενείς επιστρέφουν σταδιακά στην ήπια σωματική άσκηση. Γενικότερα, οι περισσότερες γυναίκες σε αυτή τη φάση επιστρέφουν στον χώρο εργασίας τους. Ωστόσο, σε περίπτωση που η εργασία περιλαμβάνει άρση βάρους ή έντονη σωματική δραστηριότητα, το διάστημα παραμονής στο σπίτι είναι μεγαλύτερο. Σε αυτό το στάδιο, το πρήξιμο και η δυσφορία έχει υποχωρήσει σε έναν βαθμό, αν και τα αποτελέσματα έπειτα από την αυξητική στήθους δεν είναι τελείως ορατά. Οι ασθενείς επιστρέφουν σταδιακά στην ήπια άσκηση.

αυξητική στήθους

  1. 4-6 εβδομάδες έπειτα από την επέμβαση

Σε περίπτωση που η ανάρρωση προχωράει κανονικά, οι ασθενείς αρχίζουν να προσθέτουν και τις πιο έντονα σωματικές ασκήσεις στο πρόγραμμα τους. Βέβαια, θα πρέπει να συνεχίσουν να αποφεύγουν την άρση αρκετά βαριών αντικειμένων, για την αποφυγή εμφάνισης επιπλοκών.

  1. Τελικά αποτελέσματα έπειτα από αυξητική στήθους

Για την εμφάνιση των τελικών αποτελεσμάτων είναι απαραίτητο ένα διάστημα 3-4 μηνών. Ο λόγος; Χρειάζεται χρόνος για την προσαρμογή των ενθεμάτων στην κατάλληλη θέση. Ενώ η εμφάνιση του νέου σας στήθους δεν αργεί, η υπομονή είναι απαραίτητη.

Με πληροφορίες από: newportbody.com

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική για ανόρθωση στήθους: Επιδιορθώνει αλλαγές εγκυμοσύνης;

Πλαστική επέμβαση στήθους: 3+1 λόγοι επανάληψης της αυξητικής

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.