Πλαστική χειρουργική γλουτών: 3+1 οφέλη του Brazilian Butt Lift

πλαστική χειρουργική γλουτών

Όταν σκέφτεστε για καλοσχηματισμένες καμπύλες και καλύτερες αναλογίες σώματος, δεν υπάρχει καλύτερη επέμβαση από την πλαστική χειρουργική γλουτών, και πιο συγκεκριμένα το Brazilian Butt Lift. Αυτή η καινοτόμα επέμβαση έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο χάρη στα πολλά οφέλη που παρέχει.

Πώς λειτουργεί το Brazilian Butt Lift;

Η επέμβαση ξεκινά με λιποαναρρόφηση. Αντλείται λίπος από κάποια άλλη περιοχή του σώματος. Έπειτα, το λίπος καθαρίζεται και προετοιμάζεται για τη λιπομεταφορά. Τέλος, τοποθετείται στους γλουτούς για να αποκτήσουν πιο ισορροπημένο, γεμάτο και στρόγγυλο σχήμα. Το λίπος συλλέγεται από διάφορες περιοχές του σώματος. Συνήθως αυτές οι περιοχές είναι:

  • Η περιοχή της κοιλιάς
  • Η πλάτη
  • Οι γοφοί
  • Οι μηροί

Με την αφαίρεση λίπους που θα πραγματοποιηθεί μεταφορά στους γλουτούς, πραγματοποιείται μια ολική μεταμόρφωση του σώματος. Ποια είναι όμως τα οφέλη που παρέχει η πλαστική χειρουργική γλουτών και πιο συγκεκριμένα το Brazilian Butt Lift;

πλαστική χειρουργική γλουτών ανόρθωση

  1. Βελτιώνει τις αναλογίες του σώματος

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που οι άνθρωποι προχωρούν σε μια θεραπεία Brazilian Butt Lift είναι για να βελτιώσουν τις αναλογίες του σώματος. Αυτή η θεραπεία ανασχηματίζει τους γλουτούς επιτρέποντας να τροποποιήσετε τις φυσιολογικές αναλογίες του σώματος. Αν είστε από αυτούς που έχουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής αλλά δεν μπορείτε να βρείτε το ιδανικό σχήμα σώματος, το Brazilian Butt Lift είναι αυτό που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

  1. Μείωση της κυτταρίτιδας

Η πλαστική χειρουργική γλουτών, και πιο συγκεκριμένα το Brazilian Butt Lift συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Πολλές είναι οι γυναίκες οι οποίες μειώνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας έπειτα από το Brazilian Butt Lift.

  1. Φυσική όψη και αίσθηση

Τα ενθέματα και τα τεχνητά filler πολλές φορές χαρίζουν μη φυσικά αποτελέσματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα ορατό αν γίνουν αλλαγές στο σχήμα του σώματος. Μια από αυτές είναι αν βάλετε ή αν χάσετε βάρος. Αντίθετα, το Brazilian Butt Lift πραγματοποιείται με αποθήκες λίπους από το σώμα σας για να αποκτήσετε το ιδανικό για εσάς σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα είναι φυσικά τόσο στην όψη, όσο και στην αίσθηση. Επιπλέον, αν χάσετε βάρος ή πραγματοποιήσετε άλλο πρόγραμμα γυμναστικής στους γλουτούς, το σχήμα του σώματος σας θα αλλάξει αντίστοιχα.

πλαστική χειρουργική γλουτών ανόρθωση οφέλη

  1. Άμεσα αποτελέσματα

Η πλαστική χειρουργική των γλουτών, και πιο συγκεκριμένα το Brazilian Butt Lift χαρίζει άμεσα αποτελέσματα μέσα σε λίγες ώρες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  1. Πιο κολακευτική εμφάνιση των ρούχων

Υπάρχουν ορισμένα ρούχα που εφαρμόζουν καλύτερα σε πιο μεγάλους και στρογγυλούς γλουτούς. Ακόμη, τα ρούχα σας θα είναι πιο κολακευτικά με πιο μεγάλους γλουτούς.

  1. Αύξηση της αυτοπεποίθησης

Το Brazilian Butt Lift δεν ανορθώνει μόνο τους γλουτούς. Το να νιώθει και να δείχνει κανείς καλά συνήθως πάει πακέτο. Σε όλους αξίζει να νιώθει καλά με τον εαυτό του. Οι νέες καμπύλες θα μπορέσουν να σας δώσουν την εμφάνιση που επιθυμείτε, αλλά και θα βελτιώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Οι αλλαγές θα είναι θετικές τόσο στο έξω, αλλά και στο μέσα.

Με πληροφορίες από: lagrassomd.com, drbrucekadz.com

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική χειρουργική: Τι είναι η κοιλιοπλαστική fleur de lis;

Νήματα λαιμού PDO: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.