Νήματα λαιμού PDO: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

νήματα λαιμού

Σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια θεραπεία για την ανόρθωση του λαιμού, αλλά δε θέλετε να προχωρήσετε σε μια επεμβατική χειρουργική θεραπεία; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε ίσως σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια θεραπεία με νήματα λαιμού PDO. Αυτού του είδους η θεραπεία μπορεί να εξαλείψει την εμφάνιση της χαλάρωσης από την περιοχή του λαιμού. Παρακάτω, παρουσιάζονται μερικά πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια θεραπεία με νήματα λαιμού PDO.

 1. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα στους περισσότερους ασθενείς

Μπορεί να χρειαστεί μια ή δύο εβδομάδες για τους περισσότερους ασθενείς για να δουν αποτελέσματα. Όμως, σε πολλές περιπτώσεις, μερικά αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά πολύ πιο πριν από αυτό το διάστημα.

 1. Γίνεται σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες

Πολύ συχνά οι ασθενείς πραγματοποιούν τη θεραπεία με νήματα λαιμού σε συνδυασμό με κάποια άλλη θεραπεία, όπως για παράδειγμα την τοποθέτηση νημάτων στο πρόσωπο. Αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να συζητηθεί με τον γιατρό σας κατά τη διάρκεια μιας συμβουλευτικής επίσκεψης.

νήματα λαιμού pdo

 1. Η καταλληλότητα των υποψηφίων

Πριν προχωρήσετε στην θεραπεία, πρέπει να ακολουθήσει μια αξιολόγηση και μια εξέταση, για να μπορέσει να κρίνει ο γιατρός σας αν είστε οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία. Αυτό όμως δε θα πρέπει να σας ανησυχεί, καθώς οι περισσότεροι είναι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία με νήματα PDO. Οι καλύτεροι υποψήφιοι είναι όσοι:

 • Αντιμετωπίζουν χαλάρωση του λαιμού
 • Αντιμετωπίζουν φθορά της επιδερμίδας από τον ήλιο
 • Έχουν υποστεί μεγάλη απώλεια βάρους
 • Έχουν αρκετό λίπος κάτω από την περιοχή του πηγουνιού
 • Ελαστικότητα της επιδερμίδας
 • Η υγεία τους είναι σε καλή κατάσταση
 1. Είναι μια καλή εναλλακτική στη χειρουργική ανόρθωση του λαιμού

Παρά το γεγονός ότι η χειρουργική ανόρθωση του λαιμού είναι ένας συνηθισμένος τρόπος για την αφαίρεση της περίσσειας λίπους και της επιδερμίδας του λαιμού. Τα νήματα λαιμού PDO παρέχουν στους ασθενείς μια μη χειρουργική λύση για την εξάλειψη των αλλαγών που σχετίζονται με την γήρανση. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η χαλάρωση της επιδερμίδας του λαιμού, αλλά και της μη καλοσχηματισμένης γραμμής του πηγουνιού.

νήματα λαιμού θεραπεία

 1. Είναι μια γρήγορη θεραπεία

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, τοποθετούνται ειδικά νήματα με στόχο τη σύσφιξη της χαλαρής επιδερμίδας και των ζητημάτων που σχετίζονται με τη χαλάρωση, αλλά και την διάλυση των μικρών αποθηκών λίπους κάτω από το πρόσωπο. Η θεραπεία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να είναι γρήγορη, ακόμη και για όσους έχουν γεμάτη και πολυάσχολη καθημερινότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική χειρουργική στα χρόνια της πανδημίας: Τι επίδραση είχε;

Πλαστική χειρουργική για άντρες: Τι επεμβάσεις προτιμούν;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.