Πλαστική χειρουργική: Τι είναι η κοιλιοπλαστική fleur de lis;

πλαστική χειρουργική κοιλιοπλαστική θεραπεία

Η πλαστική χειρουργική επέμβαση fler de lis κοιλιοπλαστική είναι γνωστή και ως κάθετη κοιλιοπλαστική. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους ασθενείς που έχουν χάσει μεγάλη ποσότητα βάρους και είναι αντιμέτωποι με τη χαλάρωση της επιδερμίδας.

Η κοιλιοπλαστική fleur de lis είναι μια πιο εξειδικευμένη πλαστική χειρουργική επέμβαση, καθώς αφαιρεί την περίσσεια επιδερμίδα και συμβάλλει για την απόκτηση μιας πιο σφιχτής εμφάνισης σε όλη την περιοχή της κοιλιάς και του μεσαίου τμήματος της κοιλιάς, ιδιαίτερα πάνω από τον αφαλό. Εφαρμόζεται κυρίως στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητη η αφαίρεση της περίσσειας επιδερμίδας τόσο στις κάθετες όσο και στις οριζόντιες κατευθύνσεις.

πλαστική χειρουργική κοιλιοπλαστική αποτελέσματα

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία;

Τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες που έχουν μια μεγάλη ποσότητα επιδερμίδας γύρω από την περιοχή της κοιλιάς μπορούν να είναι υποψήφιοι για την κοιλιοπλαστική fleur de lis. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η επέμβαση είναι κατάλληλη για όσους έχουν υποστεί μεγάλη απώλεια βάρους, αλλά έχουν ακόμη αρκετή περίσσεια επιδερμίδας στην περιοχή της κοιλιάς, που κρύβει το πραγματικό της σχήμα.

Γενικότερα, οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία είναι όσοι έχουν καλή κατάσταση υγείας και δεν αντιμετωπίζουν κάποια πάθηση που μπορεί να επηρεάσει την ανάρρωση τους. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε αυτή την επέμβαση θα πρέπει να διατηρήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τόσο πριν, όσο και μετά την επέμβαση, προκειμένου να βεβαιωθείτε για τη διάρκεια των αποτελεσμάτων.

Είναι σημαντικό να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με τα αποτελέσματα της επέμβασης. Η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση είναι σημαντική για τη διατήρηση των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων της επέμβασης.

πλαστική χειρουργική κοιλιοπλαστική

Ποια οφέλη έχει η κοιλιοπλαστική fleur de lis;

Η κάθετη κοιλιοπλαστική, ή αλλιώς η πλαστική χειρουργική fleur de lis μπορεί να βελτιώσει τις γωνίες της κοιλιάς και του σώματος και να δώσει μια πιο σφιχτή συνολικά όψη. Η επέμβαση fleur de lis βελτιώνει την περιοχή της μέσης και χαρίζει σύσφιξη στην επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα με αυτό τον τρόπο είναι μεγαλύτερα.

Έπειτα από την επέμβαση, θα νιώθετε καλύτερα και θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η περιοχή της κοιλιάς θα έχει καλύτερο σχηματισμό και πιο σφιχτή επιδερμίδα. Όλη αυτή η αφαίρεση της επιδερμίδας θα απομακρύνει όλα αυτά τα φαρδιά ρούχα από την ντουλάπα σας. Επιπλέον, η γυμναστική θα γίνει πιο εύκολη για εσάς.

Με πληροφορίες από: drcarmen.com.au, ukaesthetic.com, drhamawy.com

Διαβάστε ακόμη:

Νήματα λαιμού PDO: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πλαστική χειρουργική στα χρόνια της πανδημίας: Τι επίδραση είχε;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.