Πλαστική χειρουργική: 2+1 μέθοδοι για πιο λεπτά πόδια

πλαστική στα πόδια

Τα πόδια, και ιδιαίτερα οι μηροί είναι από τα σημεία του σώματος που πολλές γυναίκες, αλλά και άντρες σκέφτονται να βελτιώσουν. Ακόμη και με διατροφή και άσκηση, το συσσωρευμένο λίπος σε αυτή την περιοχή μπορεί να μην αναδείξει όλη αυτή τη σκληρή δουλειά. Για αυτό το λόγο, πολλοί αναζητούν διαφορετικές λύσεις για την αντιμετώπιση του λίπους στους μηρούς. Ευτυχώς, η πλαστική χειρουργική δίνει αρκετές λύσεις στα πόδια, που στοχεύουν στο ανεπιθύμητο λίπος, την επιδερμίδα, αλλά και πιθανές διπλώσεις. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές θεραπείες για πιο λεπτά πόδια.

πλαστική στα πόδια λιποαναρρόφηση

  1. Λιποαναρρόφηση

Οι μηροί είναι μια αρκετά συνηθισμένη περιοχή του σώματος που συσσωρεύεται ανεπιθύμητο λίπος. Η λιποαναρρόφηση αφαιρεί τις αποθήκες που συγκρατούν αυτό το λίπος, χαρίζοντας καλύτερο σχηματισμό. Επιπλέον, αποτελεί μια πολύ δημοφιλή πλαστική επέμβαση στα πόδια.  Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, εγχέεται ένα διάλυμα για τη χαλάρωση του λίπους και τη μείωση της αιμορραγίας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείται μια συσκευή αναρρόφησης που απορροφά το περίσσιο λίπος. Καθώς ο αριθμός των λιπαρών κυττάρων είναι ο ίδιος στον οργανισμό, (η αύξηση βάρους αυξάνει το μέγεθος των κυττάρων) η λιποαναρρόφηση χαρίζει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Ενδείκνυται για όσους έχουν μεγάλες αποθήκες λίπους και θέλουν να δουν άμεσα αποτελέσματα.

  1. Ανόρθωση μηρών

Συνήθως, κατά την απώλεια μεγάλου σωματικού βάρους, ή έπειτα από λιποαναρρόφηση, στην περιοχή των μηρών παρατηρείται χαλάρωση του δέρματος. Ενώ η λιποαναρρόφηση είναι ιδανική για τη στόχευση και την εξάλειψη του λίπους, δεν επηρεάζει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Η ανόρθωση των μηρών επιδιορθώνει τη χαλαρή επιδερμίδα στους μηρούς, αφαιρώντας τους περίσσιους ιστούς. Η ανόρθωση μηρών έχει από τη φύση της αποτελεσματική ανάρρωση και δεν είναι αισθητά τα ίχνη κάποιας επέμβασης.

πλαστική στα πόδια κυτταρίτιδα

  1. Cellfina

Η κυτταρίτιδα μπορεί να αναπτυχθεί στον οργανισμό, ανεξάρτητα από το σωματικό βάρος. Η κυτταρίτιδα δεν εμφανίζεται μόνο σε περιπτώσεις υπερβολικού ή πού λίγου σωματικού βάρους. Αναπτύσσεται όταν τα λιπαρά κύτταρα ασκούν πίεση στον συνδετικό ιστό και «εγκλωβίζονται» ανάμεσα σε αυτόν και την επιδερμίδα.

Η Cellfina είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία που μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας στους μηρούς. Σε αυτή τη θεραπεία χρησιμοποιείται μια μικρή βελόνα για να «αποσύρει» τον συνδετικό ιστό κάτω από την επιδερμίδα και να απελευθερώσει τις αποθήκες του λίπους.

Η Cellfina μπορεί να εφαρμοστεί είτε μόνη της, ως θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, είτε σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση ή ανόρθωση μηρών.

Διαβάστε ακόμη:

Λιπομεταφορά γλουτών: Ποια είναι τα οφέλη της;

Πλαστικοί χειρούργοι: Tips να επιλέξετε τον κατάλληλο

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.