Πλαστική επέμβαση στα πόδια; 5+1 Θεραπείες

πλαστική επέμβαση στα πόδια

Μια πλαστική επέμβαση στα πόδια, είτε χειρουργική, είτε όχι, δεν περιλαμβάνει μόνο μια θεραπεία. Οι αλλαγές που θα γίνουν στα πόδια μπορούν να φέρουν ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα, αλλά μπορούν να κρύβουν και παγίδες. Για αυτό το λόγο, σας παρουσιάζουμε μερικές θεραπείες αν θέλετε να προβείτε σε μια πλαστική επέμβαση στα πόδια σας, αναλόγως με το σημείο των άκρων σας που επιθυμείτε να βελτιώσετε.

  1. Λιποαναρρόφηση και/ή λιπομεταφορά στους γλουτούς

Οι καλοσχηματισμένοι γλουτοί μπορούν να δώσουν την αίσθηση ότι έχετε πιο μακριά πόδια. Η λιποαναρρόφηση μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τόσο το άνω, όσο και το κάτω τμήμα των γλουτών σας. Η λιπομεταφορά, όπου μεταφέρεται λίπος από μια άλλη περιοχή του σώματος, (αφού εξαγνιστεί) στους γλουτούς, μπορεί να αυξήσει την καλή όψη της πίσω πλευράς του σώματος σας. Αυτές οι διαδικασίες μπορούν όχι μόνο να ενισχύσουν τους γλουτούς, αλλά και τα πόδια σας.

  1. Λιποαναρρόφηση για τη διαμόρφωση των μηρών

Όσον αφορά την εξωτερική πλευρά των μηρών, οι περισσότεροι επιθυμούν μια ήπια καμπύλη, ή να είναι επίπεδοι οι μηροί. Η μείωση λίπους τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό των μηρών συμβάλει στην αποκατάσταση της ισορροπίας στο μήκος και την προβολή των μηρών. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε ρεαλιστικούς στόχους για το κενό ανάμεσα στους μηρούς σας, προκειμένου να υπάρχει μια καλή ισορροπία με το υπόλοιπο σώμα σας.

πλαστική επέμβαση στα πόδια μηροί

  1. Ανόρθωση μηρών

Η πλαστική επέμβαση στα πόδια απασχολεί αρκετούς ανθρώπους που έχουν βιώσει μεγάλες αλλαγές στο σωματικό τους βάρος. Αν έχετε χάσει βάρος και έχετε επιδερμίδα που δε συμβαδίζει με τους μύες του σώματος σας, η ανόρθωση μηρών μπορεί να σας «λύσει τα χέρια». Η αφαίρεση της περίσσειας επιδερμίδας δε θα βοηθήσει μόνο στην βελτίωση της εμφάνισης των ποδιών σας. Η κίνηση, αλλά και η άσκηση σας θα γίνουν πιο άνετες.

  1. Λιποαναρρόφηση στα γόνατα

Η αφαίρεση του λίπους στα γόνατα σας δε θα αλλάξει την εμφάνιση των γονάτων σας. Θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται και πιο μακριά.

  1. Ενθέματα στις γάμπες

Για τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν δυσκολία με τον όγκο που μπορεί να έχουν οι γάμπες τους, τα ενθέματα στις γάμπες είναι μια αποτελεσματική μέθοδος ενίσχυσης αυτού του σημείου του ποδιού. Τα αποτελέσματα θα χαρίσουν πιο καλοσχηματισμένες γάμπες που θα κολακεύσουν όλο το μάκρος των ποδιών σας.

πλαστική επέμβαση στα πόδια γάμπες

  1. Λιποαναρρόφηση στους αστραγάλους

Συνήθως οι πρησμένοι αστράγαλοι μπορεί να είναι σημάδι κάποια πάθησης της υγείας. Ωστόσο, αν δεν είχατε ποτέ λεπτούς αστραγάλους επειδή έχετε αρκετά αποθέματα λίπους στην περιοχή, η λιποαναρρόφηση είναι ένας καλός τρόπος για να διαμορφώσετε το χαμηλότερο μέρος των ποδιών και των αστραγάλων σας.

Διαβάστε ακόμη:

Μπότοξ λαιμού: Πώς λειτουργεί;

Πλαστικές Επεμβάσεις: Απαντάμε στις πιο συχνές σας ερωτήσεις

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.