Θεραπεία προσώπου; 7+1 μη επεμβατικές θεραπείες

θεραπεία

Η θεραπεία του προσώπου είναι ένα must την τελευταία εποχή. Όλο και περισσότερες γυναίκες και άνδρες καταφεύγουν σε κάποια θεραπεία. Η επιστήμη έχει κάνει μεγάλες προόδους και εξελίξεις. Παρακάτω, θα βρείτε μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις για θεραπείες ώστε να επιλέξετε ποια θα σας ενδιέφερε.

Συμβουλή: Μην ξεχάσετε αν εμπιστευτείτε κάποιον ειδικό. Εκείνος, με την κατάλληλη γνώση και τεχνογνωσία θα σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να βρείτε τη θεραπεία που θα σας δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε να αποκτήσετε. Μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία, με δύο μόνο κλικ εδώ.

  1. Μη επεμβατική επέμβαση στη μύτη

Η κλασσική ρινοπλαστική είναι επίπονη, επεμβατική και απαιτεί αρκετό χρόνο για την ανάρρωση της. Μια μη χειρουργική επέμβαση στη μύτη μπορεί να γίνει με ενέσιμα fillers, όπως υαλουρονικό οξύ και Juvederm. Τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα. Παρ’όλα αυτά, η θεραπεία στη μύτη είναι ιδανική για όσους θέλουν να κάνουν πιο λεία τη γέφυρα της μύτης ή θέλουν να δημιουργήσουν συμμετρία στα ρουθούνια. Η μη επεμβατική επέμβαση στη μύτη δε μπορεί να μειώσει το μέγεθος της μύτης. Επομένως, αυτή η θεραπεία δεν ενδείκνυται για όσους θέλουν να μικρύνουν τη μύτη τους.

θεραπεία μύτη

  1. Ενέσιμα στα χείλη

Άλλοι θέλουν να αποκτήσουν τα χείλη της Angelina Jolie. Άλλοι της Kylie Jenner. Άλλοι απλά θέλουν να αποκτήσουν συμμετρία στα χείλη τους. Όπως και να έχει, η ενέσιμη θεραπεία στα χείλη είναι δημοφιλής όχι μόνο για τη μεταμόρφωση των χειλιών, αλλά για τη συνολική όψη του προσώπου. Τα ενέσιμα μπορούν να περιέχουν δημοφιλείς μεθόδους, όπως το υαλουρονικό οξύ. Επιπλέον, μπορούν να περιέχουν λίπος που έχει αφαιρεθεί από κάποιο άλλο σημείο του σώματος. Έπειτα από ένα τοπικό μούδιασμα με κάποια κρέμα, το filler τοποθετείται μέσα και γύρω από την περιοχή των χειλιών. Το καλύτερο; Ο ασθενείς μπορεί στη συνέχεια να συνεχίσει με τις καθημερινές του δραστηριότητες. Ίσως αυτό είναι που τις καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλείς.

  1. Θεραπεία με laser στο πρόσωπο

Για την επιδιόρθωση μικρών ατελειών στο πρόσωπο, όπως σημάδια από τον ήλιο, μεγάλους πόρους, η θεραπεία με fractional είναι ιδανική. Αυτή η ανώδυνη διαδικασία γίνεται γρήγορα και δεν υπάρχει σχεδόν καμία παρενέργεια, παρά μόνο κάποιες κοκκινίλες, που μπορεί να θεωρήσουν οι άλλοι πως έγινε επειδή ξεχάσατε να φορέσετε το αντιηλιακό σας. Ένα ραβδί laser μετακινείται γύρω από το πρόσωπο σας για να φωτίσει τον τόνο της επιδερμίδας και να μειώσει τους πόρους.

θεραπεία laser

  1. Χημικά peeling

Αφαιρώντας το παλιό δέρμα, μπορούν να μεγαλώσουν νέες στοιβάδες της επιδερμίδας, δίνοντας μια πιο φωτεινή, καθαρή και πιο νεανική όψη της επιδερμίδας. Τα χημικά peeling διαφέρουν σε ένταση. Ορισμένα μπορούν να γίνουν λίγο πριν πάτε στη δουλειά σας, ενώ άλλα με πιο δυνατή συγκέντρωση απαιτούν κάποιο χρόνο ανάρρωσης. Όσο πιο δυνατά είναι τα peels, τόσο πιο πιθανό είναι να δείχνει η επιδερμίδα σαν καμένη από τον ήλιο, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να ξεφλουδίσει. Τα χημικά peels είναι αρκετά δημοφιλή σε όσους θέλουν να μειώσουν την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων, τη φθορά από τον ήλιο και τα σημάδια από ακμή.

  1. Botox

To botox συνεχίζει να αποτελεί τον «βασιλιά» στις μη επεμβατικές θεραπείες. Αυτή η ενέσιμη θεραπεία χαλαρώνει τους μύες του προσώπου, δίνοντας ένα απαλό, αλλά αποτελεσματικό αποτέλεσμα. Αναλογιζόμενοι ότι αυτή η ανώδυνη θεραπεία μπορεί να γίνει αρκετά γρήγορα, αλλά και να χαρίσει άμεσα αποτελέσματα, δεν είναι περίεργο που είναι τόσο δημοφιλής.

θεραπεία μύτη

  1. Μεσοθεραπεία

Η Μεσοθεραπεία είναι ένας όρος μιας μη επεμβατικής θεραπείας που περιλαμβάνει πολλαπλές ενέσεις βιταμινών, ομοιοπαθητικών, ορμονών ή ενζύμων για τη σύσφιξη της επιδερμίδας, τη θεραπεία της απώλειας των μαλλιών, τη μείωση της κυτταρίτιδας, τη μείωση του σμήγματος.

  1. Υγρό facelift

Πλέον δε χρειάζεστε νυστέρι να διορθώσετε τις «σακούλες» που μπορεί να έχει το πρόσωπο σας ή τις λεπτές ρυτίδες. Το υγρό facelift είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιεί ενέσιμα fillers, όπως υαλουρονικό οξύ, για να «ανυψώσει» τα χαρακτηριστικά του προσώπου, να μειώσει τις ρυτίδες και να χαρίσει ένα πιο φωτεινό και ξεκούραστο look. Αυτή η διαδικασία θεραπείας προσώπου μπορεί να έχει διάρκεια έως και 2 χρόνια.

θεραπεία υγρό face lift

  1. Fillers στα ζυγωματικά

Η σφιχτή επιδερμίδα και τα καλοσχηματισμένα ζυγωματικά είναι σύμβολο νεότητας και ομορφιάς. Όγκος μπορεί να εγχυθεί στο πρόσωπο και να επιτευχθεί καλύτερος σχηματισμός με θεραπείας όπως Restylane ή Juvederm. Για όσους δεν επιθυμούν να προβούν σε μια θεραπεία στο πρόσωπο, τα ενέσιμα fillers μπορούν να είναι μια πιο ελκυστική εναλλακτική.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική χειρουργική: Οι ξεπερασμένες τάσεις του 2022

Υπέρηχοι HIFU: Νέα αποτελεσματική μέθοδος με Ultraformer III

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.