Υαλουρονικό οξύ: Τι είναι η θεραπεία Juvederm

υαλουρονικό οξύ juvederm

Αν έχετε αναζητήσει, ή σκεφτεί να κάνετε μια θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, σίγουρα θα έχετε ακούσει τον όρο Juvederm. Η ενέσιμη θεραπεία Juvederm πρόκειται για μια θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, προκειμένου να καταπολεμηθούν τα σημάδια τη γήρανσης. Τα προϊόντα της Juvederm είναι κατασκευασμένα για να επιδιορθώνουν διάφορα ζητήματα όταν τοποθετηθούν σε διαφορετικές περιοχές και σημεία. Έχουν μια απαλή πυκνότητα, τύπου gel.

Προετοιμασία για θεραπεία με υαλουρονικό οξύ Juvederm

Πριν από μια θεραπεία με Juvederm, επικοινωνήστε με έναν ειδικό σχετικά με τους στόχους και το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Η θεραπεία με τη Juvederm είναι ελάχιστα επεμβατική, και πολλές φορές μπορεί να γίνει και άμεσα από μια πρώτη συνάντηση με έναν ειδικό. Καθώς η θεραπεία είναι ελάχιστα επεμβατική, δε χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία.

Απλές οδηγίες λίγο πριν την έναρξη της θεραπείας περιλαμβάνουν να αποφύγετε κάποια φαρμακευτική αγωγή ή τη λήψη φαρμάκων, όπως ασπιρίνη ή ιβουπροφαίνη. Κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να αποφύγετε και την κατανάλωση αλκοόλ λίγο πριν την έναρξη της θεραπείας. Το κάπνισμα καλό είναι να αποφευχθεί. Αν αποφύγετε αυτά θα μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης κάποιας μώλωπας. Επιπλέον, ενημερώστε τον γιατρό σας αν έχετε κάποια αλλεργία ή ευαισθησία.

υαλουρονικό οξύ filler

Σε ποιες περιοχές μπορεί να γίνει θεραπεία με Juvederm;

Τα fillers Juvederm μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:

  1. Τη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων

Μια γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία που διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά μπορεί να αποκαταστήσει την νεανική ακτινοβολία της επιδερμίδας αντιστρέφοντας τα σημάδια της γήρανσης

  1. Γερασμένα χέρια

Τα fillers μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διορθώσουν και να αντικαταστήσουν τον όγκο στο πίσω μέρος των χεριών σας, καθώς οι φλέβες, τα οστά και τα αγγεία γίνονται πιο εμφανή με την πάροδο του όγκου.

  1. Απώλεια όγκου

Οι ενέσεις με Juvederm θα αποκαταστήσουν τον χαμένο όγκο καθώς θα γεμίσουν τα σημεία που έχουν εμφανιστεί λεπτές γραμμές

  1. Κάτω από τις σακούλες στα μάτια

Τα filler με Juvederm θα αποκαταστήσουν τον χαμένο όγκο κάτω από τα μάτια, μειώνοντας την σακουλιασμένη εμφάνιση και τις σακούλες που μπορούν να εμφανιστούν.

υαλουρονικό οξύ άντρας

Τι αποτελέσματα να περιμένετε έπειτα από τη θεραπεία

Το υαλουρονικό οξύ με Juvederm είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία που μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στην καθημερινότητα σας και τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν και πάνω από 12 μήνες. Δε θα βοηθήσει μόνο με τη μείωση των ρυτίδων, αλλά θα έχει και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Το υαλουρονικό οξύ είναι ωφέλιμο για την ενυδάτωση των εσωτερικών στοιβάδων της επιδερμίδας. Με την πάροδο του χρόνου, θα ενισχυθεί η παραγωγή κολλαγόνου στα σημεία που έχει τοποθετηθεί το ενέσιμο. Αυτό συμβάλλει στην καταπολέμηση της εμφάνισης των μελλοντικών σημαδιών της γήρανσης.

Φροντίδα και Ανάρρωση μετά τη θεραπεία

Η θεραπεία με Juvederm είναι αρκετά συνηθισμένη, ασφαλής και γρήγορη διαδικασία. Τυπικά ολοκληρώνεται μέσα σε 20-30 λεπτά, ενώ θα μπορέσετε πολύ γρήγορα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Ωστόσο, συνήθως συστήνεται στους ασθενείς να προσέξουν τις παραπάνω δραστηριότητες:

  • Έντονη άσκηση τη μέρα της θεραπείας
  • Το μασάζ θα πρέπει να αποφευχθεί περίπου δύο εβδομάδες μετά τη θεραπεία

Πιθανές παρενέργειες με τη Juvederm

Ίσως βιώσετε ήπιο πρήξιμο, κοκκίνισμα, ή παρατηρήσετε μια μικρή μελανιά στο σημείο που τοποθετήθηκε η ένεση λίγες μέρες μετά τη θεραπεία. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και θα υποχωρήσουν λίγες ημέρες ή ώρες αργότερα.

Διαβάστε ακόμη:

Υαλουρονικό οξύ: Είναι αποτελεσματικό ενάντια στην ακμή;

Υαλουρονικό οξύ στα ζυγωματικά: Τι αποτέλεσμα έχει;