Αυξητική στήθους; Πείτε ναι στα μικρά εμφυτεύματα

αυξητική στήθους

Υπάρχουν πολλές παρανοήσεις γύρω από την πλαστική και την αισθητική ιατρική. Η αυξητική στήθους περιλαμβάνει πολλές από αυτές. Μια από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις είναι η ιδέα ότι έπειτα από την αυξητική στήθους, το μέγεθος των μαστών θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο, αντίστοιχο με της Kim Kardashian ή της Nicki Minaj. Ενώ αυτό το trend μπορεί να είναι αρκετά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, μια πιο φυσική και ήπια εμφάνιση είναι αυτό που έχουν αρχίσει να προτιμούν οι γυναίκες.

Το τελευταίο διάστημα, πολλές γυναίκες έχουν αρχίσει να επιθυμούν ένα πιο ήπιο, φυσικό αποτέλεσμα. Οι λόγοι; Αρχικά, η αλλαγή στη μόδα και στα look που δείχνουν πιο μοδάτα και μοντέρνα, καθώς και η τάση για έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Η πιο αθλητική και casual εμφάνιση έχει αρχίσει να επικρατεί στην καθημερινότητα. Πολλές γυναίκες δε θέλουν να έχουν ένα πολύ μεγάλο στήθος που να χρειάζεται διαρκώς στήριξη.

Ενώ η κοινή πεποίθηση είναι ότι η αυξητική στήθους χαρίζει μόνο αυτό το μεγάλο, ψεύτικο αποτέλεσμα, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Αν επιθυμείτε να προβείτε σε μια μικρή αυξητική στήθους, σας παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να ζητήσετε και να πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

αυξητική στήθους γιατρός

Ποιες είναι οι επιλογές σας αν θέλετε μια ήπια αυξητική στήθους;

Όταν θα κληθείτε να επιλέξετε εμφυτεύματα για μια πιο φυσική εμφάνιση, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα εμφυτεύματα δεν έχουν μόνο 2 ή 3 μεγέθη. Έχουν μια ποικιλία από μήκη και όγκο. Επομένως, ένας ασθενείς έχει πολλές επιλογές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αν θέλετε ένα φυσικό αποτέλεσμα:

  • Επιλέξτε ένα εμφύτευμα που δε θα είναι πολύ μεγαλύτερο από τη δομή του σώματος σας. Μετρήστε τις διαστάσεις του σώματος σας και βρείτε ένα εμφύτευμα που δεν θα είναι πιο φαρδύ από το στήθος σας.
  • Επιλέξτε ένα εμφύτευμα που έχει μικρότερο όγκο. Επιλέξετε ένα εμφύτευμα που έχει μικρό όγκο, δεν είναι πολύ φαρδύ και μεγάλο σε σχέση με το σώμα σας. Το εμφύτευμα αυτό θα ταιριάξει στους μαστούς σας και δε θα φαίνεται ψεύτικο.

Τα εμφυτεύματα σιλικόνης ή τα αλατούχα εμφυτεύματα χαρίζουν μια πιο φυσική εμφάνιση;

Ενώ και οι δύο μέθοδοι μπορούν να χαρίσουν ένα φυσικό αποτέλεσμα, η σιλικόνη μπορεί να χαρίζει μια πιο απαλή αίσθηση και εμφάνιση. Αν οι επιθυμία σας είναι να έχετε ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα, η σιλικόνη ίσως είναι καλύτερη επιλογή. Τα αλατούχα εμφυτεύματα ίσως δώσουν περισσότερο μια όψη «μπαλονιού».

αυξητική στήθους εμφυτεύματα

Πώς μπορούν να βεβαιωθούν οι ασθενείς ότι θα πετύχουν πιο φυσικό αποτέλεσμα;

Οι ασθενείς δε θα πρέπει να διστάσουν να ζητήσουν τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν από το γιατρό τους. Μπορούν ακόμη και να δείξουν φωτογραφίες σχετικά με το αποτέλεσμα που θέλουν να πετύχουν. Θέλετε να βρείτε τον κατάλληλο ειδικό που θα μπορέσει να σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, χωρίς άγχος;  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ εδώ.

Τέλος, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τον τρόπο ζωής σας, τις δραστηριότητες που κάνετε, πόσο δραστήριοι είστε και πιο είναι το ιδανικό look για εσάς, πριν επιλέξετε ποιο είναι το κατάλληλο εμφύτευμα για εσάς. Με τόσες διαθέσιμες επιλογές, είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε να βρείτε το μέγεθος που σας αντιπροσωπεύει.

Διαβάστε ακόμη:

Κυτταρίτιδα: 3+1 μέθοδοι για αποτελεσματική θεραπεία

Αφαίρεση τατουάζ: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.