Πλαστική μύτης στους άντρες: Τι περιλαμβάνει;

πλαστική μύτης άντρες

Η αντρική ρινοπλαστική, γνωστή και ως πλαστική μύτης στους άντρες γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στον κόσμο. Επιτρέπει στους άντρες να ανασχηματίσουν τη μύτη τους, οδηγώντας σε ένα καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα. Επιπλέον, η πλαστική μύτης βοηθά τους άντρες να διορθώσουν ζητήματα που τους προκαλεί το σχήμα της μύτης τους. Σε αυτά περιλαμβάνονται και τα προβλήματα της αναπνοής.

Η ρινοπλαστική είναι μια περίπλοκη διαδικασία και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από έναν έμπειρο πλαστικό χειρούργο. Με αυτό τον τρόπο, οι άνδρες θα λάβουν την κατάλληλη φροντίδα προκειμένου να αποκτήσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Πώς διαφέρει η πλαστική στους άντρες από τις γυναίκες;

Παρά το γεγονός ότι η διαδικασία της επέμβασης είναι παρόμοια τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες. Παρόλα αυτά, οι αισθητικοί στόχοι είναι διαφορετικοί. Οι άντρες συνήθως υπόκεινται σε επέμβαση ρινοπλαστικής. Οι άντρες προχωρούν συνήθως σε μια επέμβαση ρινοπλαστικής προκειμένου να ισιώσουν τη ρινική γέφυρα, αλλά και να αυξήσουν το πλάτος στο μέσο της μύτης. Συγκριτικά, οι γυναίκες προχωρούν σε μια πλαστική επέμβαση στη μύτη για να διορθώσουν τη μύτη που είναι πολύ πλατιά, τη μύτη που έχει μια πιο «καγκελωτή» όψη.

πλαστική μύτης άντρες επέμβαση

Ποια οφέλη έχει η πλαστική μύτης στους άντρες;

Τα οφέλη που έχει η πλαστική μύτης στους άντρες περιλαμβάνουν:

  1. Τη βελτίωση της συμμετρίας της μύτης

Ένας ασθενής μπορεί να πετύχει μια μύτη με φυσική όψη που ταιριάζει με άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου.

  1. Επανόρθωση ελαττωμάτων της μύτης

Σε πολλές περιπτώσεις, η ρινοπλαστική διευθετεί ελαττώματα της μύτης που προκαλούν δυσφορία ή δυσκολίες στην αναπνοή. 

  1. Αύξηση της αυτοπεποίθησης

Η αντρική ρινοπλαστική μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του προσώπου ενός ασθενή, συμβάλλοντας στην αύξηση της αυτοπεποίθησης.

Σημείωση: Η ρινοπλαστική χαρίζει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Ωστόσο, χρειάζονται αρκετοί μήνες για να γίνουν ορατά τα αποτελέσματα.

πλαστική μύτης άντρες αποτελέσματα

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι;

Η ρινοπλαστική στους άντρες είναι μια επέμβαση που μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στην εμφάνιση του προσώπου. Για αυτό το λόγο η απόφαση της δε θα πρέπει να είναι επιπόλαιη. Ο πλαστικός χειρούργος, κατά την πρώτη επίσκεψη θα εξετάσει τον υποψήφιο και θα λάβει ένα ιατρικό ιστορικό, προκειμένου να κρίνει αν ένας υποψήφιος μπορεί να προχωρήσει στην επέμβαση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι κατάλληλοι υποψήφιοι είναι όσοι έχουν:

  • Γέφυρα μύτης που είναι πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά
  • Μικρή μύτη
  • Βολβοειδή άκρη μύτης
  • Ένα «λοφάκι» μύτης
  • Πολύ φαρδιά ρουθούνια
  • Πολύ φαρδιά ή πολύ στενή μύτη
  • Καμπυλωτή μύτη

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική Χειρουργική στη μύτη: Τι να περιμένετε έπειτα από την επέμβαση

Πλαστική στην μύτη χωρίς νυστέρι: 3+1 οφέλη

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.