Υαλουρονικό οξύ και άνδρες: Πόσο συχνά το επιλέγουν;

υαλουρονικό άνδρες

Θεραπεία με υαλουρονικό οξύ: Πόσο συχνά την επιλέγουν οι άνδρες; Οι θεραπείες με fillers είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και στους άνδρες. Περισσότερο από ποτέ, ιδιαίτερα οι πιο νέοι αναζητούν θεραπείες που μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης και ενισχύουν τα ανδρικά χαρακτηριστικά. Για τους πιο ώριμους άνδρες, που ανησυχούν για το ανταγωνιστικό περιβάλλον στον χώρο εργασίας τους, οι ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αποτελούν μια άμεση λύση. Η γήρανση επηρεάζει με διαφορετικό τρόπο τους άνδρες και τις γυναίκες. Επομένως, και η μέθοδος θεραπείας και η τοποθέτηση του υλικού είναι διαφορετική.

Υαλουρονικό οξύ, άνδρες και γήρανση: Παράγοντες που επηρεάζουν τη γήρανση

Οι θεραπείες προσώπου με υαλουρονικό οξύ, έχουν τους ίδιους στόχου, τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες. Σε όλους τους ασθενείς, τα fillers βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας, τις γωνίες, εξομαλύνουν τις ρυτίδες και προσθέτουν όγκο στις περιοχές που είναι απαραίτητο. Ωστόσο, η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες έχει μερικές διαφορές.

Οι περισσότεροι άνδρες επιθυμούν πιο ήπια αποτελέσματα σε σχέση με τις γυναίκες. Παρά το γεγονός ότι και τα δύο φύλα επιθυμούν την απόκτηση των μέγιστων αποτελεσμάτων, οι άνδρες επιθυμούν τα αποτελέσματα να είναι εντελώς φυσικά. Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένες διαφορές στην ανατομία των φύλων. Για παράδειγμα, ένα δυνατό πιγούνι αποτελούν όμορφα χαρακτηριστικά για τους άνδρες. Οι άνδρες πολύ συχνά επιθυμούν την ενίσχυση αυτών των χαρακτηριστικών, ενώ οι γυναίκες ασθενείς επιθυμούν την ελάττωση αυτών των χαρακτηριστικών.

υαλουρονικό άνδρες θεραπεία

Πώς λειτουργούν τα fillers με υαλουρονικό οξύ στους άνδρες;

Τα fillers αποτελούν μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο για την λείανση και την ανόρθωση ορισμένων περιοχών του προσώπου. Παράλληλα, χαρίζουν στήριξη στη δομή της επιδερμίδας, εξομαλύνουν τις ρυτίδες, και δυναμώνουν τις γωνίες των χαρακτηριστικών του προσώπου. Οι άνδρες ασθενείς, πραγματοποιούν θεραπείες με υαλουρονικό οξύ για:

  • Μείωση επιφανειακών γωνιών
  • Ανόρθωση και προσθήκη όγκου στο πρόσωπο
  • Προσθήκη όγκου σε ένα «αδύναμο» πιγούνι
  • Βελτίωση της εμφάνισης ουλών ακμής
  • Προσθήκη όγκου στην περιοχή κάτω από τα μάτια για την μείωση των μαύρων κύκλων και των «σακούλων»
  • Ενίσχυση του σχήματος της μύτης για τη βελτίωση της συμμετρίας και των αναλογιών του προσώπου

Διαβάστε ακόμη:

Ανδρική περιποίηση: 3+1 tips για προσεγμένη επιδερμίδα

Άντρες μετά τα 40: 3+1 tips για την περιποίηση των μαλλιών