Μεγάλο μέτωπο; Διόρθωση με πλαστική χειρουργική

μεγάλο μέτωπο πλαστική

Ποιος είπε ότι το μεγάλο μέτωπο δεν μπορεί να το επιδιορθώσει η πλαστική χειρουργική; Αν έχετε μεγάλο μέτωπο, μπορεί ήδη να το γνωρίζετε. Μπορεί ακόμη να ενοχλείστε από την εμφάνιση του. Άλλοι μαθαίνουν σταδιακά να αγαπούν το φυσικό σχήμα του προσώπου τους. Άλλοι βρίσκουν τρόπους να το καλύψουν με διάφορα κουρέματα και χτενίσματα. Ωστόσο, για άλλους η πλαστική για το μεγάλο μέτωπο φαίνεται να είναι η μόνη λύση για αυτούς.

Τι είναι η πλαστική για το μεγάλο μέτωπο;

Ένα καλά ισορροπημένο πρόσωπο είναι αυτό που τα χαρακτηριστικά του έχουν συγκεκριμένες αποστάσεις. Ενώ η χρήση ενθεμάτων ή fillers στα ζυγωματικά μπορεί να χαρίσει ισορροπία στα χαρακτηριστικά του κάτω μέρους του προσώπου, ο πιο μεγάλος παράγοντας που συμβάλλει στην έλλειψη ισορροπίας είναι το μεγάλο μέτωπο. Η πλαστική για το μεγάλο μέτωπο, ή αλλιώς η πλαστική μείωσης του μετώπου είναι η επέμβαση κατά την οποία το μέτωπο μειώνεται με την μείωση ενός τμήματος της επιδερμίδας κάτω από την άκρη της επιφάνειας των μαλλιών.

μεγάλο μέτωπο πλαστική επέμβαση

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την επέμβαση;

Η μείωση του μετώπου είναι μια καλή επέμβαση για όσους είχαν ένα φυσικά μεγάλο μέτωπο. Συνήθως οι γυναίκες είναι καλύτεροι υποψήφιοι, καθώς η ορμονική απώλεια των μαλλιών, που εντοπίζεται στους άντρες μειώνει την καταλληλόλητα ενός υποψηφίου. Επιπλέον, η κεφαλή θα πρέπει να έχει καλή ελαστικότητα που θα επιτρέπει τη μετακίνηση της. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι η απώλεια μαλλιών μπορεί να αποκαλύψει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της επέμβασης: την εμφάνιση ουλής.

Μπορεί να αφήσει η πλαστική στο μέτωπο ουλή;

Συνήθως, η πλαστική για το μεγάλο μέτωπο αφήνει ουλή κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών, όπου κλείνουν οι τομές. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα μαλλιά μπορούν να καλύψουν εύκολα αυτή την ουλή. Οι θύλακες της τρίχας τοποθετούνται πάνω από το σημείο των τομών, με στόχο την κάλυψη της ουλής. Έπειτα από λίγους μήνες, θα αρχίσουν να φυτρώνουν μαλλιά σε εκείνο το σημείο. Αν πιστεύετε ότι αυτή η μέθοδος δεν επαρκεί για την κάλυψη της ουλής, τότε συστήνεται μια θεραπεία μεταμόσχευσης.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική μύτης στους άντρες: Τι περιλαμβάνει;

Πλαστική προσώπου με νήματα; Νήματα 3ης γενιάς

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.