Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα: Πόσο αποτελεσματική είναι;

μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα

Πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι η μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα; Στις μέρες μας, η μεσοθεραπεία είναι μια από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε αλλαγής στην επιδερμίδα, ή αισθητικής ανησυχίας. Ανάμεσα σε αυτές τις ανησυχίες περιλαμβάνεται και η κυτταρίτιδα. Η μεσοθεραπεία αποτελείται από την τοποθέτηση μικρής ποσότητας θεραπευτικών ουσιών στην επιδερμίδα μέσω ενέσιμων. Οι θεραπευτικές ουσίες που θα τοποθετηθούν στην επιδερμίδα εξαρτώνται από το σημείο του σώματος, την ανεκτικότητα της επιδερμίδας, καθώς και τις ανάγκες και τους στόχους του κάθε ασθενή.

Πώς μπορεί η μεσοθεραπεία να βελτιώσει την κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα πιο δύσκολα ζητήματα για την αντιμετώπιση τους. Ο βασικός λόγος πίσω από αυτό είναι ότι έχει την τάση να επανεμφανίζεται. Μπορείτε να μειώσετε την εμφάνιση της, αλλά θα πρέπει να επαναλαμβάνετε πιθανές θεραπείες που έχετε πραγματοποιήσει. Διαφορετικά, μπορεί να επανεμφανιστεί. Ωστόσο, μπορεί να διευθετηθεί ο έλεγχος της κυτταρίτιδας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα περιέχει μια σειρά από φυσικά εκχυλίσματα, αμινοξέα, και βιταμίνες που τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα. Το μίγμα αυτό ενεργοποιεί τα κύτταρα της επιδερμίδας. Στη συνέχεια, αυτά τα κύτταρα γίνονται πιο ενεργά και ενεργοποιείται η παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα θεραπεία

Όταν τοποθετείται στις περιοχές του σώματος που χρήζουν θεραπείας, η μεσοθεραπεία αποτρέπει την αποθήκευση λίπους στα κύτταρα της επιδερμίδας. Αυτό το επιτυγχάνει αυξάνοντας τον βαθμό του μεταβολισμού, έχοντας ως αποτέλεσμα τη διάσπαση των λιπαρών κυττάρων.

 

Πώς πραγματοποιείται η θεραπεία;

Η μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα συνήθως πραγματοποιείτε σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι σε μια θεραπεία για το πρόσωπο. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούνται περίπου 8 συνεδρίες με ενδιάμεσο διάστημα περίπου 7-15 ημέρες. Ωστόσο, ένας έμπειρος ειδικός θα μπορέσει να καθορίσει τον αριθμό και τη συχνότητα των συνεδριών, ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή.

μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα οφέλη

Τι πλεονεκτήματα έχει η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία, ως μέσο αντιμετώπισης για την κυτταρίτιδα, χαρίζει πολλά οφέλη. Μερικά από αυτά είναι:

  • Αποτελεί μια αποτελεσματική εναλλακτική σε σχέση με άλλες πιο επεμβατικές θεραπείες
  • Είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία
  • Τα αποτελέσματα της έχουν μεγάλη διάρκεια
  • Δεν απαιτείται κάποιο διάστημα αποθεραπείας
  • Δεν εμφανίζονται παρενέργειες
  • Έχει ελάχιστη ή μηδενική δυσφορία

Η μεσοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Ωστόσο θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες του γιατρού σας σχετικά με την περιποίηση της περιοχής για να διατηρήσετε τον έλεγχο της κυτταρίτιδας.

Διαβάστε ακόμη:

Αισθητική vs Πλαστική χειρουργική: Ποιες είναι οι διαφορές τους;

Πλαστική χειρουργική γλουτών: 3+1 οφέλη του Brazilian Butt Lift

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.