Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι: Θεραπεία Plexr

βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι

Πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται να προχωρήσουν σε μια επεμβατική θεραπεία στην περιοχή των ματιών. Για αυτό το λόγο πολλοί καταφεύγουν στην βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι, την αναίμακτη βλεφαροπλαστική, ή αλλιώς τη θεραπεία βλεφαροπλαστικής plexr. Η θεραπεία plexr υπόσχεται να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση των βλεφάρων που εμφανίζεται με την πάροδο του χρόνου, χωρίς τον κίνδυνο που σχετίζεται με κάποια χειρουργική επέμβαση.

Τι είναι η βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι plexr;

Η βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι plexr είναι γνωστή και ως «eye lift φωτός». Η θεραπεία plexr χρησιμοποιεί τεχνολογία plasma. Αποτελεί μια από τις καλύτερες μη αναίμακτες θεραπείες για την ανόρθωση, σύσφιξη και αναζωονόνησης της επιδερμίδας. Επιπλέον, είναι γρήγορη, πραγματοποιείται ακόμη και στο γραφείο ενός πλαστικού χειρούργου και δεν αφήνει σημάδια ή ουλές.

βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι θεραπεία

Τι οφέλη παρέχει η θεραπεία plexr;

Η θεραπεία plexr ανορθώνει τα βλέφαρα που αρχίζουν να αντιμετωπίζουν χαλάρωση, μειώνει την εμφάνιση σακούλων και συσφίγγει την περιοχή γύρω από τα μάτια. Καθώς δεν περιλαμβάνονται τομές, δεν υπάρχουν επίσης ράμματα, ενώ η διάρκεια της ανάρρωσης είναι γρήγορη. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει η πιθανότητα εμφάνισης ουλών, ενώ δημιουργείται μια φυσική ανόρθωση με μόνιμα αποτελέσματα.

Καθώς το αποτέλεσμα της θεραπείας εξαρτάται από την αντίδραση του σώματος στην ενέργεια που μεταδίδεται στην επιδερμίδα, τα αποτελέσματα ποικίλουν από ασθενή σε ασθενή. Οι ιδανικοί υποψήφιοι είναι όσοι έχουν ελαστική επιδερμίδα που ξεκινά να αντιμετωπίζει χαλάρωση, ή λεπτές γραμμές και ρυτίδες κάτω από την περιοχή των ματιών. Η σύσφιξη της επιδερμίδας μπορεί να χαρίσει αισθητικά οφέλη με διάρκεια.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία plexr;

Η ενέργεια plasma δημιουργείται μεταξύ της συσκευής plexr και της επιδερμίδας δημιουργώντας μια πολύ μικρή σπίθα που θερμαίνει την επιδερμίδα και προκαλεί επιφανειακή εξάχνωση ή εξάτμιση. Αυτό δημιουργεί μια μικροσκοπική προσωρινή κουκκίδα στην επιδερμίδα. Η επιδερμίδα, στη συνέχεια, σε εκείνα τα σημεία συσφίγγει, δημιουργώντας αποτελέσματα ανόρθωσης έπειτα από λίγους μήνες από την θεραπεία. Επιπλέον, ενισχύεται η παραγωγή του κολλαγόνου στην περιοχή που πραγματοποιήθηκε θεραπεία.

βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι plexr

Απαιτείται κάποιο διάστημα αποθεραπείας έπειτα από τη θεραπεία;

Για την βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι απαιτείται αποθεραπεία για ένα διάστημα περίπου 1-3 εβδομάδες. Έπειτα από τη θεραπεία η περιοχή θα είναι ελάχιστα κόκκινη με λίγο πρήξιμο. Οι κουκκίδες θα είναι ορατές για λίγες ημέρες. Η κάθε κουκίδα θα εξελιχθεί σε μια μικρή κρούστα που θα «πέσει» έπειτα από λίγες ημέρες. Στη συνέχεια, θα αποκαλυφθεί μια πιο σφιχτή και ήπια επιδερμίδα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Για την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων απαιτούνται συνήθως 2-3 συνεδρίες. Ωστόσο, ο αριθμός των συνεδριών μπορεί να διαφέρει από ασθενή σε ασθενή.

Με πληροφορίες από: drdavidjackclinic.com

Διαβάστε ακόμη:

Lip lift: 5+1 οφέλη

Πλαστική χειρουργική δέρματος: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το facelift

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.