Πλαστική αυτιών με laser: Διόρθωση «πεταχτών αυτιών»

πλαστική αυτιών με laser

Η πλαστική αυτιών με laser για τη διόρθωση των «πεταχτών αυτιών» είναι μια σύγχρονη μέθοδος θεραπείας. Το πρόβλημα με τα «πεταχτά» αυτιά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην αυτοπεποίθηση των ανθρώπων, ανεξαρτήτως ηλικίας. Συνήθως αυτό το ζήτημα είναι κληρονομικό. Προκαλείται από το γεγονός ότι η δομή των αυτιών σχηματίζει περισσότερες γωνίες από ότι συνήθως.

Τι είναι η πλαστική αυτιών με laser;

Η θεραπεία πραγματοποιείται χωρίς πόνο, χωρίς τη χρήση επιδέσμων και χωρίς την εμφάνιση αιμορραγίας. Οι τομές πραγματοποιούνται με τεχνολογία laser και δεν οδηγούν σε αιμορραγία, ή σημάδια. Επιπλέον, ο χόνδρος των αυτιών μαλακώνει με την τεχνολογία laser, δίνοντας τα μέγιστα αποτελέσματα. Αυτό δίνει την ευκαιρία για να απαλλαγείτε από τα «πεταχτά αυτιά».

πλαστική αυτιών με laser θεραπεία

Ποια οφέλη έχει η πλαστική αυτιών με laser;

Το μεγαλύτερο όφελος που προσφέρει αυτή η μέθοδος θεραπείας είναι ότι έχει ελάχιστο χρόνο χαλάρωσης. Όταν ο ασθενής επιστρέψει στο σπίτι έπειτα από την επέμβαση, θα φορέσει ένα headband για λίγες μόνο ημέρες, ενώ θα του ζητηθεί να προστατεύσει την περιοχή από τους εξωτερικούς παράγοντες. Καθώς δε δημιουργούνται τομές, δεν υπάρχει η ανάγκη χρήσης επιδέσμων.

Όπως αναφέρθηκε και πριν, κατά τη διάρκεια της θεραπείας δεν υπάρχει περίοδος ανάρρωσης. Επομένως, ο ασθενής δε βιώνει πρήξιμο ή οίδημα. Αυτό συμβάλλει σε μειωμένο διάστημα ανάρρωσης και στη γρήγορη επιστροφή στην καθημερινότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική στα αυτιά: Θεραπεία διόρθωσης πτερυγίου

Πλαστική αυτιών: 6+1 tips για γρήγορη ανάρρωση

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.