Γέμισμα ουλών με υαλουρονικό οξύ: Πόσο αποτελεσματικό είναι;

γέμισμα ουλών με υαλουρονικό οξύ

Γέμισμα ουλών με υαλουρονικό οξύ: Πόσο αποτελεσματική είναι ως θεραπεία;

Το υαλουρονικό οξύ είναι γνωστό για την ικανότητα του να προσθέτει όγκο και να χαρίζει νεανική όψη στην επιδερμίδα. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι συμβάλλει σημαντικά στη μείωση εμφάνισης των ουλών.

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να εξαλείψει ορισμένες ουλές όπως:

Πώς το γέμισμα ουλών με υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης του;

Ενώ το υαλουρονικό οξύ δεν εξαλείφει τελείως τις ουλές, μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση τους. Το υλικό τοποθετείται στην περιοχή των ουλών, για την «ώθηση» του δέρματος  στην βάση της ουλής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξομάλυνση της επιδερμίδας και συνεπώς τη μείωση της ορατότητας της ουλής.

Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ είναι κι άλλα. Το υαλουρονικό οξύ έχει ενυδατικές ιδιότητες που βελτιώνουν τη συνολική δομή του δέρματος.

γέμισμα ουλών με υαλουρονικό οξύ θεραπεία

Γέμισμα ουλών με υαλουρονικό οξύ και διάρκεια αποτελεσμάτων

Μακροπρόθεσμα το υαλουρνοικό οξύ μπορεί να συμβάλλει σε μια πιο μόνιμη βελτίωση της εμφάνισης της ουλής. Το filler διασπά τον ιστό της ουλής. Επιπλέον, οι ευεργετικές του ιδιότητες για την παραγωγή κολλαγόνου αποκαθιστούν με φυσικό τρόπο την περιοχή. Αν και η ουλή δεν εξαφανίζεται πλήρως, με την πάροδο του χρόνου τα αποτελέσματα γίνονται πιο μόνιμα.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα από τη θεραπεία είναι άμεσα ορατά. Μετά τη θεραπεία μπορεί να εμφανιστεί κάποιο πρήξιμο στη περιοχή το οποίο όμως υποχωρεί άμεσα, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει στη καθημερινότητα του.

Διαβάστε ακόμη:

Ουλή από καισαρική: Πότε υποχωρεί;

Πλαστική χειρουργική κόλπου: Αντιμετώπιση χαλάρωσης από τοκετό

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.