Αντιγήρανση προσώπου: 2+1 θεραπείες

αντιγήρανση προσώπου

Αντιγήρανση προσώπου: Ποιες είναι οι κατάλληλες θεραπείες; Η γήρανση της επιδερμίδας είναι μια φυσική διαδικασία που κάνει την εμφάνιση της με την πάροδο του χρόνου. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, η γήρανση κάνει την εμφάνιση της στη δεκαετία των 20. Πιο αναλυτικά, με την πάροδο των ετών, ο οργανισμός παράγει λιγότερες φυσικές ουσίες που διατηρούν την επιδερμίδα σφιχτή και ενυδατωμένη. Επιπλέον, η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, οι ρύποι, αλλά και το στρες της καθημερινότητας επηρεάζει την εμφάνιση του προσώπου με τον σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Οι θεραπείες του προσώπου δεν σταματούν απαραίτητα τον χρόνο και τη διαδικασία της γήρανσης. Ωστόσο, χαρίζουν μια πιο νεανική και αναζωογονημένη εμφάνιση. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές θεραπείες για την αντιγήρανση του προσώπου.

  1. Mid Face Lift

Η mid face περιοχή περιλαμβάνει το τμήμα του προσώπου κάτω από τα βλέφαρα και γύρω από τα ζυγωματικά έως το άνω χείλος. Με την ανόρθωση αυτής της περιοχής, το πρόσωπο αποκτά εκ νέου μια νεανική και υγιή εμφάνιση. Επιπλέον, η επιδερμίδα αποκαθιστά τον νεανικό όγκο στα ζυγωματικά, και μειώνει τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών και του στόματος.

αντιγήρανση προσώπου θεραπεία

  1. Tear through

H tear through area, ή αλλιώς, η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι μια από τις πιο συνηθισμένες περιοχές που πραγματοποιείται θεραπεία για την αντιγήρανση του προσώπου. Ο λόγος; Η δημιουργία της εμφάνισης της «κουρασμένης όψης». Η tear through ανήκεις στις μη χειρουργικές θεραπείες. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ένας εξειδικευμένος ειδικός χρησιμοποιεί υαλουρονικό οξύ και ενσωματωμένη λιδοκαΐνη. Η θεραπεία αποκαθιστά τον χαμένο όγκο της περιοχής, ενώ την ίδια στιγμή διατηρεί την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Ακόμη, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών ρυτίδων κάτω από τα μάτια.

  1. Vampire Face Lift

To Vampire Facelift αποτελεί μια θεραπεία που περιλαμβάνει την λήψη αίματος από τον ασθενή, και την απομόνωση αιμοπεταλίων από την περιοχή. Στη συνέχεια, ένας ειδικός επανατοποθετεί τα αιμοπετάλια για την αναζωογόνηση της εμφάνισης του προσώπου. Μάλιστα, ένα από τα θετικά που έχει αυτή η θεραπεία αντιγήρανσης του προσώπου είναι ότι είναι αυτόλογη, και δεν χρησιμοποιεί ξένες ουσίες για τον οργανισμό. Έτσι, οι πιθανότητες εμφάνισης παρενεργειών είναι ελάχιστες.

Διαβάστε ακόμη:

Micro facelift: Για ποιους είναι κατάλληλο;

Μπότοξ στο μέτωπο: Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

 

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.