Άντρες και περιποίηση φρυδιών: 2+1 tips

περιποίηση φρυδιών άντρες

Ποιες είναι οι κατάλληλες συμβουλές για τους άντρες και την περιποίηση των φρυδιών τους; Τα φρύδια αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου. Στις μέρες μας, ανακαλύπτουν συνεχώς νέους τρόπους ενίσχυσης της εμφάνισης τους. Τι περιλαμβάνει όμως η περιποίηση των φρυδιών στους άντρες;

  1. Τριμάρισμα

Όσον αφορά αυτό το κομμάτι, οι άντρες δεν περνούν αρκετό χρόνο στην ενασχόληση του. Στην πραγματικότητα όμως, είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της διαδικασίας. Η πιο συνηθισμένη αιτία της μη ωραίας εμφάνισης των αντρικών φρυδιών είναι οι περίσσειες τρίχες. Μάλιστα, πολλοί είναι οι άντρες που έχουν ιδιαίτερα μακριές τρίχες στα φρύδια τους. Το φαινόμενο εντείνεται με την πάροδο του χρόνου. Για αυτό το λόγο, το απλό βγάλσιμο τους χωρίς τριμάρισμα μερικές φορές είναι μάταιο. Αν ωστόσο τα φρύδια έχουν ίδιο μήκος, μπορείτε να παραβλέψετε αυτό το βήμα.

Μπορείτε να τριμάρετε τις πιο μακριές τρίχες με ένα ψαλίδι. Αρχικά, ξεκινάμε με το χτένισμα των τριχών με ένα βουρτσάκι και το χτένισμα των τριχών προς τα πάνω. Κοντύνετε τις πιο μακριές τρίχες, ώστε όλες να έχουν περίπου το ίδιο μάκρος.

Προσοχή: Οι τρίχες προς τις άκρες θα πρέπει να είναι λίγο πιο μακριές από ότι οι τρίχες στη γέφυρα της μύτης.

  1. Ώρα για τσιμπιδάκι

Το επόμενο βήμα είναι η αφαίρεση ορισμένων τριχών των φρυδιών. Οι περιοχές αυτές περιλαμβάνουν το μεσόφρυο, ακριβώς πάνω, κάτω από το φρύδι, αλλά και προς την ουρά, για τη δημιουργία μας εικόνας που θα αναδεικνύει και θα τονίζει τα μάτια.

περιποίηση φρυδιών άντρες τσιμπιδάκι

Ποιο είναι το κατάλληλο σχήμα για τους άντρες;

Μια από τις μεγάλες απορίες που έχουν οι άντρες για την περιποίηση των φρυδιών είναι σχετικά με το ποιο είναι το κατάλληλο σχήμα για αυτούς. Ακόμη, οι περισσότεροι άντρες επιθυμούν τη διατήρηση του φυσικού σχήματος τους, και απλά αφαιρούν τις περίσσειες τρίχες. Αυτές είναι οι τρίχες οι οποίες ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο φρύδι. Ωστόσο, μπορεί κανείς να αλλάξει λίγο το σχήμα των φρυδιών του και αν αποκτήσει αυτό που πιστεύει ότι αναδεικνύει καλύτερα το πρόσωπο του.

Γενικότερα, τα φρύδια των αντρών έχουν λιγότερη καμπυλότητα από αυτή των γυναικών. Επιπλέον, για μια πιο φυσική και «ατημέλητη» εμφάνιση, απλά αφαιρέστε τις περίσσειες τρίχες ακριβώς πάνω και κάτω από την ουρά, δίνοντας τους μεγαλύτερη γωνία. Αυτή η μικρή αλλαγή συμβάλλει στην ανόρθωση του προσώπου και δίνει μια πιο νεανική όψη.

Διαβάστε ακόμη:

Άντρες μετά τα 40: 3+1 tips για την περιποίηση των μαλλιών

Μπότοξ: Γιατί το επιλέγουν οι άντρες;