Μπότοξ: Γιατί το επιλέγουν οι άντρες;

μπότοξ άντρες

Μπότοξ: Πόσο δημοφιλές είναι στους άντρες; Οι άντρες δεν έχουν ανοσία στη διαδικασία της γήρανσης. Για αυτό το λόγο καταφεύγουν και εκείνοι σε αισθητικές θεραπείες. Μια από τις πιο συνηθισμένες από αυτές είναι το μπότοξ.

Πώς χρησιμοποιείται το μπότοξ στους άντρες;

Οι άντρες μπορούν να δουν αποτελέσματα σε διάφορες περιοχές του προσώπου για την πρόληψη των ρυτίδων. Ωστόσο οι άντρες καταφεύγουν και σε άλλες θεραπείες του σώματος. Ένα παράδειγμα αποτελεί το μπότοξ στις μασχάλες για την αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας. Οι άντρες επιλέγουν τη θεραπεία μπότοξ κυρίως στα παρακάτω σημεία:

  • Γραμμές στο μεσόφρυο
  • Στις γραμμές γύρω από τα μάτια
  • Γραμμές μετώπου
  • Στις «γραμμές καπνιστή» γύρω από το στόμα
  • Ρυτίδες στα μάγουλα
  • Υπεριδρωσία, ή υπερβολικός ιδρώτας στις παλάμες και τις μασχάλες

Γιατί οι άντρες επιλέγουν να προχωρήσουν σε ενέσιμες θεραπείες για να κρύψουν κάποιες γραμμές, αλλά και περιοχές που εμφανίζεται απώλεια όγκου. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που τους καθοδηγούν σε αυτή τους την επιλογή;

μπότοξ άντρες θεραπεία

  1. Ανταγωνιστικότητα εργασιακού περιβάλλοντος

Καθώς οι άντρες μεγαλώνουν και νιώθουν ανταγωνισμό από νεότερους συναδέλφους τους, το τελευταίο πράγμα που θέλουν να αντανακλούν είναι η μεγάλη ηλικία. Επιπλέον, η μεγαλύτερη ηλικία είναι διακριτή στις γραμμές έκφρασης του μετώπου και των ματιών. Οι ενέσιμες θεραπείες, καθώς και το μπότοξ μειώνουν τα σημάδια της γήρνασης.

  1. Social media

Ζούμε στην εποχή όπου η online πραγματικότητα αποτελεί τμήμα της καθημερινότητας. Τα προφίλ στα social media παρουσιάζουν φωτογραφίες που έχουν τραβήξει κάμερες υψηλής ευκρίνειας. Επομένως, είναι ορατά τα πάντα, ακόμη και οι πιο λεπτές ρυτίδες.

μπότοξ άντρες λόγοι

  1. Ενθάρρυνση από σύντροφο

Σχεδόν κανένας δε θεωρεί πλέον το μπότοξ ταμπού.  Για αυτό το λόγο δεν είναι περίεργο ένας ερωτικός σύντροφος να παροτρύνει έναν άντρα να προχωρήσει σε μια θεραπεία. Εξάλλου, κι οι ίδιοι πολλές φορές επιθυμούν να έχουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Με πληροφορίες από: dermla.com

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική χειρουργική για άντρες: Τι επεμβάσεις προτιμούν;

Δώρο για την κοπέλα μου: 4+1 προτάσεις