Ωραίοι άντρες: Οι ανασφάλειες που δεν ενδιαφέρουν τις γυναίκες

ανασφάλειες

Ποιος είπε ότι οι ωραίοι άντρες δεν έχουν ανασφάλειες; Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανασφάλειες. Κι εκεί που αναρωτιέστε πώς γίνεται για ορισμένα πράγματα και καταστάσεις να μην ανησυχούν οι άλλοι, έχουμε να σας πούμε το εξής: κι εκείνοι ανησυχούν το ίδιο. Δε θα ασχοληθούμε σήμερα σχετικά με το πώς καθορίζεται το ωραίο και ποιος κρίνει ποιοι άντρες είναι ωραίοι και ποιοι όχι. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές ανασφάλειες που μπορεί να έχουν οι ωραίοι άντρες, αλλά δεν ενδιαφέρουν τις γυναίκες.

  1. Το πώς δείχνει το σώμα τους

Οι μύες, ή η έλλειψη τους, είναι μια από τις πιο συνηθισμένες ανασφάλειες. Οι περισσότεροι άνδρες σκέφτονται ότι αν έχουν ένα πολύ γυμνασμένο σώμα θα αρχίσουν να ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες. Μαντέψτε όμως. Δε χρειάζεται να έχετε six-pack για να είστε ελκυστικοί. Οι γυναίκες συνήθως προτιμούν τους άντρες που δείχνουν όπως περίπου ο μέσος άντρας στη χώρα τους. Δεν αρνήθηκε κάποια ότι ένα γυμνασμένο σώμα δεν είναι ελκυστικό, αλλά δεν υπόσχεται ότι θα ελκύσει το ενδιαφέρον μιας γυναίκας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ανασφάλειες άντρες σώμα

  1. Πόσο έξυπνοι είναι

Κι όμως, ο μεγάλος βαθμός ευφυΐας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά μια γυναίκα. Δε θέλουν να νιώθουν κατώτερες από εσάς, ή ότι εξαρτώνται από εσάς. Οι γυναίκες θέλουν κάποιον που θα μπορούν να μιλήσου μαζί του, καθώς και ότι θα μπορούν να διδάξουν ο ένας στον άλλο νέα πράγματα. Μην εστιάζετε στην ευφυΐα. Επικεντρωθείτε στο να δείξετε το ενδιαφέρον σας.

  1. Το ύψος

Είτε θεωρούνται ωραίοι (σύμφωνα με τα πρότυπα που επικρατούν στα media πάντα) είτε όχι, όλοι οι άντρες αντιμετωπίζουν ανασφάλεια σχετικά με το ύψος τους. Αν μια γυναίκα είναι πιο ψηλή από εσάς και δει ότι είστε ανασφαλής για τη διαφορά ύψους, ίσως νιώσει κι η ίδια άσχημα για τον εαυτό της. Μην νιώθετε άσχημα για το ύψος σας. Κάθε ύψος έχει και τα προτερήματα και τα ελαττώματα του.

ανασφάλειες άντρες

  1. Το αυτοκίνητο σας

Είναι πολύ ωραίο το να έχετε ένα δικό σας μεταφορικό μέσο. Ένα καλό αυτοκίνητο θα εντυπωσιάσει μια γυναίκα, αλλά αυτό το ενδιαφέρον θα είναι προσωρινό. Σύμφωνα με μελάτη του Πανεπιστημίου του Michigan, όταν οι γυναίκες βλέπουν ότι οι άντρες περνούν περισσότερο χρόνο και χρήματα για ένα αυτοκίνητο, το βλέπουν ως ένα σημάδι ότι δεν ενδιαφέρονται για μια ρομαντική ή μακροπρόθεσμη σχέση. Επιπλέον, νιώθουν πως πάντα θα ενδιαφέρονται περισσότερο για το αυτοκίνητο τους από ότι για εκείνες.

Σημείωση:

Οι άντρες περνούν πολύ περισσότερο χρόνο ανησυχώντας για πράγματα που δεν είναι σημαντικά στο τέλος της μέρας. Ναι,  κάποιοι παράγοντες μπορεί να παίζουν κάποιο ρόλο για την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω και προς τους άλλους, αλλά όχι όσο νομίζουν.

Διαβάστε ακόμη:

Νευρικός άντρας: Tips να ελέγξετε τον θυμό σας

Συνήθειες που έχουν 7 επιτυχημένοι άνδρες