Συνήθειες που έχουν 7 επιτυχημένοι άνδρες

άνδρες

Οι πιο πετυχημένοι άνδρες δεν έφτασαν εκεί που είναι επειδή κάποιος τους επέλεξε από το πλήθος. Το κατάφεραν μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή και το σχηματισμό των αποτελεσματικών συνηθειών. Διαβάστε παρακάτω σε ποιο πράγμα αναφερόμαστε.

  1. Ο Jack Dorsey επιμένει στην πρωινή του ρουτίνα

Βάλτε ξυπνητήρι και κρατήστε το σταθερό. Μην πατάτε το snooze, μην το αλλάξετε επειδή ξενυχτήσατε. Οι επιτυχημένοι άνδρες είναι συνήθως επιτυχημένοι γιατί μένουν σταθεροί στη ρουτίνα τους. Ο τρόπος που ξεκινούν τη μέρα τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός για αυτούς. Ξεκινώντας τη μέρα με βιασύνη, χωρίς έστω ένα λεπτό για τον εαυτό σας θα φανεί στη δουλειά σας και δε θα είναι χρήσιμο.

άνδρες

  1. Ο Clint Eastwood έκανε διαλογισμό για 40 χρόνια

Ως ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς της εποχής μας, μπορούμε να πούμε ότι ο Clint Eastwood έχει περάσει περιόδους της ζωής του με αρκετό άγχος. Ως αποτέλεσμα, έχει κάνει διαλογισμό για περισσότερα από 40 χρόνια, προκειμένου να διαχειριστεί το άγχος του. Πολλές φορές κάνει διαλογισμό 2 φορές τη μέρα, ιδιαίτερα σε περιόδους που δουλεύει.

  1. Ο Bill Gates διαβάζει πολλά βιβλία

Μπορούμε να πούμε ότι η ευφυΐα έρχεται πολλές φορές, αρπάζοντας κάθε ευκαιρία για να μάθετε κάτι νέο. Αυτό φαίνεται να ακολουθεί κατά γράμμα ο Bill Gates που φαίνεται να διαβάζει περίπου 50 βιβλία τον χρόνο. Ο επενδυτής Warren Buffet, που τονίζει κι εκείνος  ότι το διάβασμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, στοχεύει να διαβάζει περίπου 500 σελίδες τη μέρα.

άνδρες

  1. O Barack Obama γυμνάζεται περίπου 45 λεπτά τη μέρα

Η πρωινή γυμναστική είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ξυπνήσετε και να βεβαιωθείτε ότι θα είστε στην κατάλληλη ψυχολογία να αντιμετωπίσετε ό,τι μπορεί να προκύψει μέσα στη μέρα. Σας δίνει επίσης και τη δυνατότητα να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας πριν μπείτε σε ένα δωμάτιο με ανθρώπους που απλά περιμένουν απαντήσεις.

       5. Ο Steve Jobs γνωρίζει να θέτει προτεραιότητες

Το να γνωρίζει κανείς να θέτει προτεραιότητες όσον αφορά το κομμάτι του business, είναι μια από τις καλύτερες συνήθειες που μπορεί να σχηματίσει. Το να έχει μια to do λίστα με τα πιο σημαντικά tasks στην αρχή είναι χρήσιμο όταν θα πρέπει να πάρετε γρήγορες (και σημαντικές) αποφάσεις. Ο Steve Jobs έμαθε να βάζει προτεραιότητες σκεπτόμενος τον θάνατο.  Ο ίδιος έχει δηλώσει «Αν σήμερα ήταν η τελευταία μέρα της ζωής μου, θα ήθελα να κάνω αυτά που θα κάνω σήμερα; Αν ακόμη και μετά από κάποιες μέρες η απάντηση ήταν ακόμη «όχι», ήξερε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

         6. O Jeff Bezos και το ξυπνητήρι

Σε αντίθεση με τον Jack Dorsey, o Jeff Bezos λέγεται πως αρνείται να βάλει ξυπνητήρι το βράδυ. Ωστόσο, βεβαιώνεται ότι θα κοιμηθεί τουλάχιστον 8 ώρες, άσχετα με την ώρα που θα πέσει για ύπνο. Στο ίδιο μήκος κύματος, η Arianna Huffington, δεν πιστεύει στην εγγύτητα ενός ξυπνητηριού.

άνδρες

       7. Ο Richard Branson ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί

Έχει ακουστεί πολλές φορές ότι το να ξυπνάτε στις 5 το πρωί είναι το κλειδί για την επιτυχία, εξαιτίας των ωρών που θα έχετε για λίγη ηρεμία, πριν ξεκινήσει η τρέλα της ημέρας. Ο Richard Branson είχε πει: «Το να ξυπνάω νωρίς μου δίνει χρόνο να ρυθμίσω τη μέρα μου αποτελεσματικά». Ο Tim Cook σηκώνεται στις 4:30 το πρωί κάθε μέρα να τσεκάρει τα μέιλ του και να κάνει γυμναστική πριν ο εγκέφαλος του γεμίσει με μια πληθώρα από tasks.

Διαβάστε ακόμη:

Ανδρικό τσαντάκι : Τι πρέπει να περιέχει

Στυτική δυσλειτουργία: Τι μπορεί να σημαίνει για την υγεία σας