Γάμπα: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αυξητική της

γάμπα αυξητική

Η αυξητική στη γάμπα είναι μια επέμβαση με στόχο την βελτίωση του σχήματος και του μεγέθους της γάμπας με σκοπό τη βελτίωση των αναλογιών των ποδιών. Η αυξητική στη γάμπα μπορεί να συμβάλλει στην αρμονία των αναλογιών του σώματος και να δώσει στα πόδια μια πιο ισορροπημένη και γραμμωμένη εμφάνιση.

Είδη της αυξητικής γάμπας

Υπάρχουν δύο είδη αυξητικής θεραπείας στις γάμπες. Ποια μπορεί να είναι αυτά;

  1. Λιπομεταφορά

Η λιπομεταφορά είναι μια καλή επιλογή για τους ασθενείς που θέλουν να ενισχύουν το σχήμα που έχουν οι γάμπες τους, ώστε να έχουν μια πιο γραμμωμένη εμφάνιση. Το λίπος αποσπάται από μια περιοχή του σώματος που έχει πλεόνασμα σε λίπος και τοποθετείται στις γάμπες. Η διαδικασία γίνεται με τη χορήγηση τοπικής αναισθησίας, ενώ μετά τη θεραπεία ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του. Το αποτέλεσμα δείχνει αρκετά φυσικό.

  1. Ενθέματα

Τα ενθέματα (κυρίως από σιλικόνη) αποτελούν μια πιο δημοφιλή θεραπεία αυξητικής στις γάμπες και χαρίζουν πιο μόνιμα αποτελέσματα. Τοποθετούνται για να δώσουν όγκο και να χαρίσουν μια πιο σμιλευμένη εμφάνιση στα πόδια σας. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη διαδικασία μιας μικρής τομής πίσω από το γόνατο, κατά μήκος των φυσικών πτυχών του δέρματος. Το ένθεμα στη συνέχεια τοποθετείται προσεκτικά. Η διαδικασία γίνεται υπό ολική αναισθησία και χρειάζεται μια ώρα για να ολοκληρωθεί.

γάμπα λιπομεταφορά

Ποια είναι τα οφέλη;

Η γάμπα θα πρέπει να είναι σε αρμονία με το υπόλοιπο σώμα. Τα πόδια θα έχουν ένα πιο εναρμονισμένο σχήμα. Αυτό το αποτέλεσμα θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας.

Είμαι κατάλληλος υποψήφιος για αυτή τη θεραπεία;

Αν θέλετε να βελτιώσετε τα πόδια σας για να πετύχετε μια αισθητικά πιο ισορροπημένη εμφάνιση για τις γάμπες σας, τότε η Αυξητική Χειρουργική είναι για εσάς. Θα μπορέσετε να διορθώσετε δυσμορφίες που μπορεί να προέκυψαν έπειτα από έναν τραυματισμό, από τη στιγμή που γεννηθήκατε, ή κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης σας. Θα πρέπει να είστε ρεαλιστές ως προς τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε.

Ποια θα είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας;

Τα αποτελέσματα θα είναι κυρίως φυσικά. Ο στόχος αυτής της θεραπείας είναι να αποκαταστήσει μια αισθητικά πιο ευχάριστη εμφάνιση που είναι σε ισορροπία με το σχήμα του σώματος. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζονται περίπου 6 εβδομάδες προκειμένου να φανεί το τελικό αποτέλεσμα.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της θεραπείας;

Όπως και οι υπόλοιπες χειρουργικές επεμβάσεις, έτσι και η αυξητική γάμπας ενέχει κάποιους κινδύνους. Οι παρενέργειες συνήθως είναι σπάνιες. Μπορεί να εμφανίσετε κάποιους μώλωπες, που μπορεί να πάρει 2 εβδομάδες για να υποχωρήσουν. Η εμφάνιση αιμοραγίας είναι σπάνια. Η μόλυνση είναι αρκετά σπάνια. Ίσως νιώθετε μια περίεργη αίσθηση στα πόδια σας, αλλά θα επανέλθετε στο φυσιολογικό περίπου 6-12 εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Διαβάστε ακόμη:

3+1 πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές θεραπείες σώματος

Πλαστική χειρουργική: Οι ξεπερασμένες τάσεις για το 2022