Αποτρίχωση laser για άντρες: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

αποτρίχωση laser άντρες

Αποτρίχωση laser στους άντρες: Τι περιλαμβάνει; Για ορισμένους άντρες οι τρίχες στο σώμα είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Για άλλους πάλι, είναι ένα σημείο ενόχλησης. Χάρη στην άνοδο της τεχνολογίας, η αφαίρεση των τριχών με laser είναι γρήγορη, ανώδυνη και χωρίς τις συνηθισμένες παρενέργειες που προκαλεί το ξυραφάκι ή άλλες μέθοδοι. Το καλύτερο; Είναι σχεδόν μόνιμη. Για αυτό το λόγο, όλο και περισσότεροι άντρες καταφεύγουν στην αποτρίχωση laser.

Τι είναι η αποτρίχωση laser;

Η αποτρίχωση laser είναι η θεραπεία όπου μια συσκευή με laser στοχεύει στην επιδερμίδα για την αφαίρεση των τριχών, αλλά και την πρόληψη της εμφάνισης τους. Με την πάροδο των συνεδριών, όπου ο αριθμός τους καθορίζεται με βάση τις υποδείξεις ενός ειδικού, οι τρίχες επανεμφανίζονται πιο αραιές, μέχρι να σταματήσουν να μεγαλώνουν συνεχώς.

αποτρίχωση laser άντρες θεραπεία

Το οφέλη έχει η αποτρίχωση laser στους άντρες;

Καθώς οι άντρες τείνουν να έχουν πιο παχιές και χονδρές τρίχες, η αποτρίχωση με laser μπορεί να είναι σωτήρια για ορισμένους. Η αποτρίχωση δεν προκαλεί κάψιμο από ξυράφι, τρίχες που μεγαλώνουν εσωτερικά ή ερεθισμοί της επιδερμίδας. Ακόμη, είναι χαρίζει πιο μόνιμα αποτελέσματα.

Οι πιο συνηθισμένες περιοχές για αποτρίχωση laser στους άντρες είναι:

  1. Πλάτη και ώμοι

Εξαιτίας της δύσκολης φύσης τους, η αποτρίχωση με laser μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις τρίχες σε αυτές τις περιοχές, με ελάχιστη συντήρηση.

  1. Λαιμός

Αν είστε επιρρεπείς στο κάψιμο από ξυράφι και στις συνεχείς εσωτερικές τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή του λαιμού, η αποτρίχωση laser θα σας βοηθήσει αν διατηρήσετε ένα όμορφο μούσι.

αποτρίχωση laser άντρες λαιμός

  1. Γλουτοί

Όλο και περισσότεροι άντρες επιλέγουν τη μόνιμη αποτρίχωση laser για το πίσω μέρος του σώματος τους. Επιπλέον, αυξάνουν την αυτοπεποίθηση τους. Παράλληλα, παρατηρούν μείωση σε διάφορες ενοχλήσεις. Μια από αυτές είναι και η ακμή.

  1. Γεννητικές περιοχές

Ορισμένοι άντρες δε θέλουν να έχουν καθόλου τρίχες. Αυτή η θεραπεία είναι γνωστή και ως “Mankini”.

Όσον αφορά τις θεραπείες αποτρίχωσης, υπάρχουν αρκετές.  Η κάθε μια έχει διαφορετικά οφέλη και ταιριάζει καλύτερα ή χειρότερα σε κάθε τύπο της επιδερμίδας.

Μια συμβουλευτική επίσκεψη σε έναν ειδικό θα μπορέσει να σας κατευθύνει σχετικά με το ποια θεραπεία είναι η κατάλληλη για εσάς.

Διαβάστε ακόμη:

5+1 πράγματα να αποφύγετε μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών

Πλαστική χειρουργική για άντρες: Τι επεμβάσεις προτιμούν;