Πλαστική χειρουργική στα χείλη: 2+1 οφέλη

πλαστική χειρουργική χείλη

Πλαστική χειρουργική στα χείλη: Τι οφέλη έχει; Τα πλούσια χείλη θα αποτελούν πάντοτε χαρακτηριστικό γοητείας. Αυτό το χαρακτηριστικό του προσώπου έχει κατακλύσει τα social media. Η αυξητική χειλιών έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Στις μέρες μας, τα fillers με βάση το υαλουρονικό οξύ έχουν γίνει μια από τις βασικότερες θεραπείες για τη δημιουργία όμορφων, καλοσχηματισμένων χειλιών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ποια είναι τα οφέλη που χαρίζουν;

  1. Fillers χειλιών

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί συστατικό του οργανισμού. Με την πάροδο του χρόνου, αρχίζει σταδιακά η μείωση του. Το αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, καθώς και η χαλάρωση της επιδερμίδας. Ακόμη, το υαλουρονικό οξύ είναι γνωστό για την ικανότητα του να ελκύει το νερό και τα ενυδατικά στοιχεία. Όσον αφορά την τοποθέτηση του στα χείλη, το αποτέλεσμα είναι το «γέμισμα» και η αύξηση όγκου τους. Ένα από τα πιο δημοφιλή fillers για την αυξητική των χειλιών είναι το Juvederm.

πλαστική χειρουργική χείλη οφέλη

  1. Γρήγορα αποτελέσματα

Βιάζεστε να δείτε τα αποτελέσματα που θα σας χαρίσει η πλαστική χειρουργική στα χείλη με τη χρήση fillers; Λοιπόν, δε θα περιμένετε πολύ. Όλοι αγαπούν τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Τα lip fillers χαρίζουν βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα. Βέβαια, μπορούν τα χείλη να μείνουν γεμάτα για έναν αριθμό μηνών. Ο οργανισμός διασπά το υλικό και εν τέλει το απορροφά.

  1. Βελτίωση της εμφάνισης

Τα πιο γεμάτα και πλούσια χείλη αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δίνουν περισσότερη ισορροπία στην όψη του. Μάλιστα, σε πολλούς, η γρήγορη και απλή αισθητική θεραπεία αυξάνει την αυτοπεποίθηση τους. Επιπλέον, στους περισσότερους ανθρώπους, η γήρανση συνήθως κάνει τα χείλη πιο λεπτά. Η πλαστική χειρουργική στα χείλη, και πιο συγκεκριμένα τα ενέσιμα αποκαθιστά τον χαμένο όγκο των χειλιών.

Με πληροφορίες από: pearlrejuvenation.com

Διαβάστε ακόμη:

Fillers προσώπου: 4+1 ζητήματα που αντιμετωπίζουν

Θεραπείες στο πρόσωπο: Fillers vs χειρουργικές επεμβάσεις

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.