Γυναικείο στήθος: Τα νέα trends της χειρουργικής

γυναικείο στήθος

Το γυναικείο στήθος και η εμφάνιση του απασχολούν τις γυναίκες περισσότερο από ποτέ. Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να έχουν ένα όμορφο και στητό στήθος. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η πλαστική χειρουργική είναι πιο δημοφιλής από ποτέ. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται σε πολύ γρήγορο βαθμό στις μέρες μας, η πλαστική χειρουργική εξελίσσεται μαζί της. Επιπλέον, έχει αρχίσει να επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τους ανθρώπους, τόσο για αισθητικούς, όσο και για ιατρικούς λόγους. Ποια είναι όμως τα πιο δημοφιλή και καινούργια trends για το γυναικείο στήθος;

  1. Λιπομεταφορά

Ένα από τα μεγαλύτερα trends της πλαστικής χειρουργικής είναι η αύξηση του στήθους με λιπομεταφορά. Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Πλαστικών Χειρούργων, η αυξητική στήθους με λιπομεταφορά έχει αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η μέθοδος είναι «με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια», καθώς μια γυναίκα μπορεί ταυτόχρονα να αυξήσει το μέγεθος του στήθους της, ενώ παράλληλα σμιλεύει και άλλα σημεία του σώματος της.

Τι λίπος αποσπάται από άλλα σημεία του σώματος, όπως την κοιλιά και τους γλουτούς. Το λίπος στην συνέχεια μεταφέρεται στο στήθος. Το πλεονέκτημα σε αυτή τη θεραπεία είναι ότι αποτελεί μια διαδικασία που δεν μπορεί να την απορρίψει ο οργανισμός, καθώς είναι δύσκολο να απορρίψει κάτι που το παράγει ο ίδιος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το σώμα μπορεί να απορρίψει ξένα υλικά, όπως η σιλικόνη.

  1. Συνδυασμός μεθόδων

Υπάρχουν πολλές ασθενείς που μπορεί να επιθυμούν να κάνουν διάφορες επεμβάσεις σε μια. Για παράδειγμα, πολλές γυναίκες θέλουν να προβούν σε αυξητική στήθους και λιποαναρρόφηση στην ίδια στιγμή. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ονομασία για αυτό, αλλά για αυτόν ακριβώς το λόγο, πολλές φορές οι ειδικοί δημιουργούν διάφορα πακέτα συνδυασμού επεμβάσεων. Αυτό ενδείκνυται για όσους έχουν περιορισμένο budget, ή δεν έχουν αρκετό χρόνο διαθέσιμο για ανάρρωση, αν προβούν σε πολλές διαφορετικές θεραπείες.

γυναικείο στήθος λιπομεταφορά

  1. Επαναφορά φυσικού αποτελέσματος

Μπορεί ένα από τα μεγάλα trends να παρουσιάζουν μεγάλο και στητό το γυναικείο στήθος, αλλά δεν είναι το μόνο trend. To στήθος σε φυσικό μέγεθος, αρχίζει σταδιακά να αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα. Ακόμη και οι γυναίκες που είχαν προβεί σε αυξητική στήθους, αρχίζουν και αναζητούν ένα μέγεθος που να είναι πιο κοντά στο φυσικό τους. Δε γίνεται να αρνηθούμε ότι μερικές γυναίκες έχουν κάνει το λάθος να διαλέξουν ένα μέγεθος που δεν συμβαδίζει με τη συνολική τους εικόνα.

Τα τελευταία χρόνια, έχει αρχίσει να αυξάνεται η ιδέα του συμμετρικού με το σώμα στήθους. Οι ασθενείς έχουν αρχίσει να επιλέγουν πιο μικρά μεγέθη. Φυσικά, ο γιατρός δείχνει διάφορες επιλογές μεγεθών πριν την επέμβαση. Οι ασθενείς έχουν τον τελικό λόγο, καθώς η πλαστική χειρουργική για αισθητικούς λόγους αποτελεί προσωπική επιλογή.

  1. Το σχήμα των ενθεμάτων

Η αυξητική στήθους διαφέρει από ασθενή σε ασθενή. Επιπλέον, σήμερα υπάρχει μια πληθώρα ειδών, σχημάτων και μεγεθών. Τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν περισσότερα υλικά από την σιλικόνη που μπορούν να επιλέξουν οι γυναίκες. Το ίδιο ισχύει και για το σχήμα. Μια γυναίκα μπορεί να επιλέξει είτε σε ανατομικά, είτε σε σχήμα σταγόνας, είτε σε στρόγγυλα ενθέματα. Τα ανατομικά ενθέματα χαρίζουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο γυναικείο στήθος. Τα στρόγγυλα ενθέματα είναι πιο παραδοσιακά και συνήθως επιλέγονται για τη βελτίωση της συνολικής εμφάνισης.

γυναικείο στήθος ενθέματα

  1. Οι υφές των ενθεμάτων

Όσον αφορά την υφή των ενθεμάτων, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πιο «σκληρά», ή σε πιο ήπια υλικά. Τα πρώτα διατηρούν το στήθος σε μια πιο σταθερή θέση και το αφήνουν να κινείται μόνο όταν χρειάζεται. Οι πιο ήπιες υφές καθιστούν πιθανό το στήθος να έχει κάποια κίνηση.

Διαβάστε ακόμη:

Αυξητική στήθους; Ευκολότερο από ποτέ

Πλαστική Χειρουργική: 5+1 είδη που επιλέγουν οι άντρες

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.