Ανόρθωση στήθους χωρίς επέμβαση: 3+1 θεραπείες

ανόρθωση στήθους χωρίς επέμβαση

Γίνεται η ανόρθωση στήθους να επιτευχθεί χωρίς χειρουργική επέμβαση; Η ανόρθωση στήθους (μαστοπηξία) είναι μια κατηγορία της πλαστικής χειρουργικής που αντιμετωπίζει την χαλάρωση δέρματος αφαιρώντας την περίσσια δέρματος και σφίγγοντας τους εναπομείναντες ιστούς. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα στήθος με λιγότερη χαλάρωση, με καλύτερο σχήμα και εμφάνιση. Παρά το γεγονός ότι αυτού του είδους η επέμβαση έχει μεγάλη δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι ασθενείς επιλέγουν ή αναζητούν μη χειρουργικές θεραπείες.

Η ανόρθωση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση δεν παρέχει τα ίδια αποτελέσματα σε σχέση με την παραδοσιακή μαστοπηξία. Ωστόσο, είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να τονίσουν το στήθος τους χωρίς να επιθυμούν να μπουν σε διαδικασία επέμβασης. Ποιες είναι αυτές οι θεραπείες;

  1. Aptos Threading

Η θεραπεία Aptos Threading είναι σχεδιασμένη  για να μετακινήσει την επιδερμίδα γύρω από το στήθος σε μια ανοδική θέση. Η θεραπεία αυτή χρησιμοποιεί μικρές κλωστές- νήματα Aptos. Ένας πλαστικός χειρούργος θα τοποθετήσει αυτές τις κλωστές κάτω από την επιδερμίδα με μια υποδερμική βελόνα. Οι κλωστές στη συνέχει ασφαλίζονται μαζί και ωθούνται προς τα πάνω.

Παρά το γεγονός της τοποθέτησης κλωστών, η θεραπεία Aptos θεωρείται μια μη επεμβατική ανόρθωση στήθους. Τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια έως και 2 χρόνια. Επιπλέον δεν προκαλούνται καθόλου ουλές, καθώς δεν πραγματοποιούνται τομές. Οι κλωστές διαλύονται σε 1-2 χρόνια.

ανόρθωση στήθους χωρίς επέμβαση κλωστές

  1. Θεραπείες με laser

Μια θεραπεία με laser εφαρμόζει δέσμες ενέργειες υψηλής ισχύος προκειμένου να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα και να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου. Γι’αυτό το λόγο οι θεραπείες με laser χρησιμοποιούνται κυρίως για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, των σημαδιών της γήρανσης και των ουλών.

Η αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου μπορεί να αυξήσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας του στήθους. Ωστόσο, τα αποτελέσματα ανόρθωσης μπορεί να μην έχουν διάρκεια ή να είναι μικρά. Για αυτό το λόγο, η επανάληψη των συνεδριών είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μέρος του προβλήματος είναι ότι οι σύνδεσμοι των ιστών του στήθους δεν είναι κατασκευασμένοι με τον ίδιο τρόπο όπως αυτοί του προσώπου. Επομένως, μπορεί να μην παρατηρήσετε εξ αρχής τα ίδια αποτελέσματα στο στήθος σε σχέση με αυτά του προσώπου.

  1. Thermage

To Thermage είναι μια μέθοδος ενεργοποίησης κολλαγόνου. Χρησιμοποιεί κύματα ραδιοσυχνοτήτων προκειμένου να συμβάλλει στη σύσφιξη των ινών πρωτεΐνης της επιδερμίδας σας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ένας πλαστικός χειρούργος εφαρμόζει μια συσκευή που ονομάζεται ThermaCool, που συμβάλλει στην μεταφορά ραδιοκυμάτων στις βαθύτερες στρώσεις της επιδερμίδας. Έπειτα από μια θεραπεία Thermage, θα δείτε άμεσα πιο σφιχτή επιδερμίδα.

Οι πιο σφιχτές ίνες κολλαγόνου στην περιοχή του στήθους ενισχύουν τον φυσικό σχηματισμό του. Ωστόσο, θα χρειαστεί να επαναλάβετε την θεραπεία, καθώς τα αποτελέσματα του είναι προσωρινά. Η θεραπεία Thermage είναι πιο αποτελεσματική στις περιπτώσεις μεσαίας χαλάρωσης.

ανόρθωση στήθους χωρίς επέμβαση prp

  1. Vampire Breast Lift

Η Vampire Breast Lift είναι μια θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί πλάσμα από αιμοπετάλια από το δικό σας αίμα. Αυτή η μέθοδος είναι γνωστή και ως PRP. Ο στόχος που έχει αυτού του είδους η ανόρθωση στήθους χωρίς ενέσιμα είναι η ήπια ανόρθωση του στήθους, με παρόμοιο αποτέλεσμα που χαρίζει ένα σουτιέν push-up. Αν και αυτή η θεραπεία δεν θεραπεύει απευθείας τη χαλάρωση του στήθους, δίνει την εμφάνιση ενός lift με τη βοήθεια της αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος με μικρότερη εμφάνιση ρυτίδων και ουλών.

Όπως και άλλες αισθητικές επεμβάσεις, η Varmpire Breast Lift διεξάγεται από έναν πλαστικό χειρούργο. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σταδιακά μέσα σε λίγους μήνες. Τα τελικά αποτελέσματα διαρκούν λίγα χρόνια. Η θεραπεία αυτή δεν ενδείκνυται για μια έγκυο γυναίκα, ή μια γυναίκα που θηλάζει, καθώς και για κάποια που έχει ιστορικό καρκίνου του μαστού.

Διαβάστε ακόμη:

Στήθος γυναίκας: Διόρθωση έπειτα από αυξητική

Στήθος: Αύξηση με λιπομεταφορά

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.