Στήθος γυναίκας: Διόρθωση έπειτα από αυξητική

στήθος γυναίκας

Πολλές γυναίκες επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση τους και συχνά καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια από τις επεμβάσεις που μπορεί να προβεί μια γυναίκα είναι να αυξήσει το στήθος της. Συνήθως θα μείνει ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, όπως οι περισσότερες επεμβάσεις, έτσι και η αυξητική στήθους μπορεί να εμφανίσει διάφορα ζητήματα κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η καλύτερη λύση είναι μια επανορθωτική επέμβαση, γνωστή και ως διόρθωση στήθους.

Αίτια για τη διόρθωση στήθους έπειτα από αυξητική

Η αυξητική στο στήθος μιας γυναίκας περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενθεμάτων, συνήθως από σιλικόνη, προκειμένου να ενισχυθεί ο όγκος τους. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Ένα πολύ μικρό ποσοστό των γυναικών θα εμφανίσει παρενέργειες.

Η διόρθωση στήθους μπορεί να πραγματοποιηθεί για διάφορες παρενέργειες. Μερικές από αυτές είναι:

  • Ασσυμετρία
  • Πόνος
  • Χαλάρωση
  • Δυσκολία στο θηλασμό
  • Σκλήρυνση του ιστού γύρω από το ένθεμα
  • Διαρροή του ενθέματος
  • Κακή τοποθέτηση των ενθεμάτων
  • Μόλυνση
  • Ερεθισμός της επιδερμίδας
  • Δυσαρέσκεια με τα αποτελέσματα της επέμβασης εξαιτίας του μεγέθους ή του στυλ του ενθέματος

στήθος γυναίκας πλαστική χειρουργική

Χειρουργική Επέμβαση

Ο καλύτερος τρόπος για να διορθωθούν πιθανά ζητήματα που θα προκύψουν μετά από μια επέμβαση αυξητικής στήθους, είναι μια επανορθωτική επέμβαση προκειμένου να διορθωθούν οι πιθανές επιπλοκές, ή πιθανό ανεπιθύμητο αποτέλεσμα. Αυτή η επιλογή ενδείκνυται για μια γυναίκα που τα ενθέματα της έχουν γίνει επίπονα, σκληρά ή έχουν αλλάξει θέση. Επιπλέον, ενδείκνυται για μια γυναίκα που θέλει να αναβαθμίσει την εμφάνιση που έχει το στήθος της.

Ποια οφέλη έχει αυτό το είδος της πλαστικής χειρουργικής;

Υπάρχουν πολλά οφέλη που προκύπτουν από αυτή την επέμβαση. Ο τελικός στόχος για κάθε ασθενή είναι να νιώθει καλά για τον εαυτό του.

Μια γυναίκα θα μπορέσει να μεγαλώσει ή να μικρύνει το στήθος της, να αλλάξει το σημείο τοποθέτησης των ενθεμάτων. Μπορεί ακόμη να αφαιρέσει τα ενθέματα στο στήθος της, αν και εφόσον το επιθυμεί. Επιπλέον, με τη διόρθωση της αυξητικής στήθους μπορεί να διορθωθεί μια αυξητική στήθους με ελαττωματικά ενθέματα.

Διαβάστε ακόμη:

Αύξηση στήθους: Τι είναι η αντικατάσταση ενθεμάτων;

Μείωση στήθους: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.