Πλαστική για ανόρθωση στήθους: Επιδιορθώνει αλλαγές εγκυμοσύνης;

πλαστική ανόρθωση στήθους

Μπορεί η πλαστική χειρουργική, και πιο συγκεκριμένα η ανόρθωση στήθους να αντιμετωπίσει τις αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη; Δεν είναι μυστικό ότι η εγκυμοσύνη προκαλεί αλλαγές στο στήθος μιας γυναίκας. Οι αλλαγές δεν περιλαμβάνουν μόνο το 9μηνο τις εγκυμοσύνης, αλλά και τους επόμενους μήνες. Οι αλλαγές αυτές, σε ορισμένες περιπτώσεις, οδηγούν σε χαλάρωση, ραγάδες, ασύμμετρη εμφάνιση και λιγότερη αυτοπεποίθηση.

Ποιες είναι οι λύσεις για τις αλλαγές του στήθους;

Οι περισσότερες γυναίκες, έπειτα από την εγκυμοσύνη, αντιμετωπίζουν χαλάρωση, απώλεια όγκου στο στήθος, καθώς ο ιστός είναι λιγότερο πυκνός, και η επιδερμίδα διαστέλλεται. Ενώ η αγορά είναι γεμάτη με προϊόντα που αντιμετωπίζουν τη χαλάρωση, δεν υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις για την αποτελεσματικότητα τους.

Μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για τη χαλάρωση, είναι η πλαστική χειρουργική, και πιο συγκεκριμένα η ανόρθωση στήθους. Η επέμβαση αφαιρεί την περίσσεια επιδερμίδας που έχει χάσει την ελαστικότητα της. Την ίδια στιγμή, η επέμβαση χαρίζει σύσφιξη στον γύρω ιστό. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο πλαστικός χειρουργός επανατοποθετεί τις θηλές, αλλά και το στήθος. Έτσι, χαρίζει ένα πιο νεανικό στήθος.

Ακόμη, πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν απώλεια όγκου μαζί με τη χαλάρωση, πραγματοποιούν και αυξητική στήθους, σε συνδυασμό με την πλαστική για την ανόρθωση στήθους. Η θεραπεία αυτή περιλαμβάνει την ανόρθωση στήθους, αλλά και την τοποθέτηση ενθεμάτων για την αύξηση του όγκου, αλλά και  τη διόρθωση της συμμετρίας των μαστών.

 πλαστική ανόρθωση στήθους αποτελέσματα

Πλαστική για ανόρθωση στήθους και Mommy Makeover

Εκτός από την ανόρθωση στήθους, ή τον συνδυασμό ανόρθωσης και αυξητικής στήθους, πολλές είναι οι γυναίκες που προχωρούν σε mommy makeover. Το mommy makeover αποτελεί μια θεραπεία, ειδικά σχεδιασμένη για τις μητέρες που επιθυμούν την αποκατάσταση του σώματος τους. Μερικές από τις επεμβάσεις που περιλαμβάνει αυτή η θεραπεία περιλαμβάνει την κοιλιοπλαστική, τη μίνι κοιλιοπλαστική ή την ανόρθωση μηρών και στήθους.

Με πληροφορίες από: orthraleighplasticsurgery.com

Διαβάστε ακόμη:

Ανόρθωση στήθους: 2+1 tips για φυσικά αποτελέσματα

Ενθέματα σιλικόνης: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

 

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.