Πλαστική επέμβαση στήθους: 3+1 λόγοι επανάληψης της αυξητικής

επέμβαση στήθους

Πλαστική επέμβαση στήθους: Για ποιους λόγους μπορεί να χρειαστεί η επανάληψη της αυξητικής; Αν και υπάρχει η πιθανότητα ανάγκης αντικατάστασης ενθεμάτων -συνήθως έπειτα από 10 χρόνια- από την αυξητική στήθους, δεν είναι πάντοτε ο κανόνας. Μάλιστα, στις περιπτώσεις που τα ενθέματα παραμείνουν σε καλή κατάσταση και στη σωστή θέση, δεν υπάρχει η ανάγκη για επαναληπτική θεραπεία.

Ωστόσο, είναι συνηθισμένες οι μικρές τροποποιήσεις έπειτα από την αρχική πλαστική επέμβαση στήθους. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τους λόγους που μια γυναίκα προχωρεί σε επαναληπτική επέμβαση στήθους.

  1. Δυσαρέσκεια με το μέγεθος του στήθους

Είναι φυσιολογικό οι γυναίκες, όσο περνούν από διαφορετικά στάδια της καθημερινότητας τους, να αλλάζει ο ρόλος του στήθους για την ιδανική εικόνα που έχουν για το σώμα τους. Είτε επιθυμούν ένα μεγαλύτερο, είτε ένα μικρότερο στήθος, με την επαναληπτική θεραπεία μπορούν να δημιουργήσουν το ιδανικό μέγεθος για αυτές.

  1. Φθορά των ενθεμάτων

Σε περίπτωση φθοράς των ενθεμάτων, η επαναληπτική επέμβαση του στήθους είναι απαραίτητη. Δυστυχώς, η φθορά στα ενθέματα δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι. Μάλιστα, για αυτό το λόγο, οι ασθενείς πραγματοποιούν ειδικές εξετάσεις.

επέμβαση στήθους θεραπεία

  1. Διόρθωση φθοράς της επιδερμίδας

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ενθέματα φυσιολογικού ορού δημιουργούν μικροσκοπικά «κύματα» στην επιδερμίδα. Για αυτό το λόγο, πολλοί ασθενείς προχωρούν στην αντικατάσταση των ενθεμάτων με ενθέματα σιλικόνης.

  1. Αναπροσαρμογή της θέσης των ενθεμάτων

Μερικές φορές η τοποθέτηση των ενθεμάτων μπορεί να γίνει πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά στο στήθος. Για αυτό το λόγο, η επαναληπτική επέμβαση στο στήθος αποκαθιστά την φυσική και ελκυστική όψη του στήθους με την επανατοποθέτηση των ενθεμάτων.

Διαβάστε ακόμη:

Μείωση θηλής: Για ποιους είναι κατάλληλη;

Μεγάλο στήθος μείωση: Τι προσφέρει μακροπρόθεσμα;

 

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.