Χαλάρωση στο εσωτερικό των μηρών: 3+1 θεραπείες

χαλάρωση στο εσωτερικό των μηρών

Η χαλάρωση στο εσωτερικό των μηρών είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολούν αρκετούς ανθρώπους. Ακόμη και όσοι έχουν καλή σωματική κατάσταση, παρατηρούν την αρχή της χαλάρωσης των μηρών τους. Πώς μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει αυτή την χαλάρωση;

Τι προκαλεί χαλάρωση στο εσωτερικό των μηρών;

Η χαλάρωση στο εσωτερικό των μηρών αποτελεί αποτελέσματα παραγόντων όπως:

  • Απώλεια βάρους
  • Μείωση μυϊκής μάζας
  • Γήρανση

Με την πάροδο των ετών, η μυϊκή μάζα μειώνεται σταδιακά. Εξαίρεση αποτελεί να φροντίσει κανείς για τη διατήρηση τους μέσω ειδικών ασκήσεων. Η επιδερμίδα των ποδιών, μαζί με τους μηρούς, αρχίζει σταδιακά και χάνει τη σφιχτή και νεανική της όψη. Επιπλέον, με την απώλεια βάρους, η επιδερμίδα στο εσωτερικό των μηρών δεν «επανέρχεται» με τον ίδιο τρόπο. Για αυτό το λόγο, υπάρχουν ορισμένες θεραπείες που είναι αποτελεσματικές για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Ποιες είναι αυτές;

χαλάρωση στο εσωτερικό των μηρών θεραπείες

  1. Λιποαναρρόφηση laser

Η λιποαναρρόφηση laser αφαιρεί το «επίμονο» laser ενώ χαρίζει μια ήπια σύσφιξη στην επιδερμίδα. Η λιποαναρρόφηση laser έχει μικρό χρόνο αποθεραπείας. Μαζί με την αφαίρεση λίπους, προσφέρει και σύσφιξη. Έτσι, ξεχωρίζει ανάμεσα στις μη επεμβατικές θεραπείες. Επιπλέον, χαρίζει μακροχρόνια αποτελέσματα.

  1. SculpSure

Αποτελεί μια ακόμη μη επεμβατική θεραπεία, που στοχεύει στις μεγαλύτερες περιοχές με κύτταρα λίπους στους μηρούς. Χρησιμοποιεί τόσο θερμική ενέργεια, όσο και ενέργεια σε χαμηλές θερμοκρασίες. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης θερμικής ενέργειας, η θεραπεία χρησιμοποιεί ενέργεια laser για την δημιουργία θερμότητας και την φθορά των κυττάρων λίπους, ώστε να τα απορροφήσει ο οργανισμός. Η θεραπεία δεν έχει κάποιο διάστημα αποθεραπείας. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι ασθενείς παρατηρούν αποτελέσματα έπειτα από την πρώτη θεραπεία, τα μέγιστα αποτελέσματα τα επιτυγχάνουν με την επανάληψη συνεδριών. Επιπλέον, η θεραπεία SculpSure δεν προκαλεί σύσφιξη.

χαλάρωση στο εσωτερικό των μηρών laser

  1. Θεραπεία Exilis

Σε περίπτωση που η χαλάρωση στο εσωτερικό των μηρών είναι η μόνη σας ανησυχία, η θεραπεία Exilis είναι μια από τις καλύτερες μη χειρουργικές επιλογές. Η θεραπεία χρησιμοποιεί ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων για την σύσφιξη, αλλά και την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα της θεραπείας έχουν μεγάλη διάρκεια, χωρίς μεγάλο διάστημα αποθεραπείας. Οι ασθενείς προχωρούν συνήθως σε μια σειρά από 3-6 συνεδρίες, με ενδιάμεσο διάστημα 1-2 εβδομάδες.

Πότε είναι η ανόρθωση μηρών η κατάλληλη θεραπεία;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η χειρουργική αντιμετώπιση είναι απαραίτητη σε περίπτωση που οι μη χειρουργικές θεραπείες δε χαρίσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ανόρθωση των μηρών είναι κατάλληλη για τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν χαλάρωση σε μεγάλο βαθμό και οι θεραπείες laser δεν είναι αποτελεσματικές. Η έντονη χαλάρωση στο εσωτερικό των μηρών προκύπτει κυρίως έπειτα από μεγάλη απώλεια βάρους.

Με πληροφορίες από: reflectionscenter.com

Διαβάστε ακόμη:

Χαλάρωση μηρών: Τι την προκαλεί;

Σύσφιξη δέρματος: Ποιες είναι οι κατάλληλες μη χειρουργικές θεραπείες;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.