Θεραπεία SculpSure: Τι είναι και πώς λειτουργεί;

sculpsure

Η SculpSure αποτελεί μια μη επεμβατική μέθοδο θεραπείας, ειδικά σχεδιασμένη για τη γρήγορη απαλλαγή από το περιττό λίπος του οργανισμού. Η θεραπεία έχει λάβει έγκριση από τον FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) και είναι ιδανική για απώλεια λίπους από την περιοχή της κοιλιάς, τα ψωμάκια, τους μηρούς ή ακόμη και κάτω από το πιγούνι. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες θεραπείες λιποαναρρόφησης, δεν χρησιμοποιείται νυστέρι, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία;

Η SculpSure χρησιμοποιεί μια καινοτόμο τεχνολογία που λειτουργεί με ενέργεια laser για τη μείωση των αποθηκών του επίμονου λίπους. Η θερμότητα των laser αποδυναμώνει πλήρως τα κύτταρα λίπους, τα οποία στη συνέχεια τα αποβάλλει φυσικά ο οργανισμός. Το μεγάλο πλεονέκτημα λοιπόν αφορά ότι αποτελεί μια θεραπεία που δεν απαιτεί κάποιου είδους επέμβαση σε κανένα στάδιο της. Έτσι, προσφέρει μια πιο ευχάριστη εμπειρία στον ασθενή.

Ποιο είναι το διάστημα αποθεραπείας;

Η SculpSure είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν μια πιεστική και έντονη καθημερινότητα, καθώς δεν χρειάζεται μεγάλο χρόνο αποθεραπείας. Έπειτα από την θεραπεία, οι ασθενείς επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες, ακόμη και στο πρόγραμμα γυμναστικής τους.

sculpsure θεραπεία

Πόσες συνεδρίες είναι απαραίτητες;

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτείται, έχει άμεση σχέση με το βαθμό λίπους που χρειάζεται να εξαλειφθεί. Σε πολλές περιπτώσεις, μια μόνο συνεδρία είναι αρκετή. Ωστόσο, σε περιπτώσεις ιδιαίτερα επίμονου λίπους, δύο ή περισσότερες συνεδρίες ίσως να είναι απαραίτητες για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Παρά το γεγονός ότι η SculpSure εξαλείφει τα κύτταρα λίπους κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, χρειάζεται χρόνος για να αποβληθούν από τον οργανισμό δεδομένου ότι πρόκειται για μια φυσική διαδικασία. Η πρώτη αισθητή διαφορά είναι ορατή μέσα σε διάστημα 6 εβδομάδων. Τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά συνήθως έπειτα από 12 εβδομάδες.

Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

Η θεραπεία SculpSure χαρίζει μόνιμα αποτελέσματα. Όμως, για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων, οι καθημερινές συνήθειες των ασθενών είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι ο καλύτερος σύμμαχος που θα βοηθήσει στη διατήρηση του ιδανικού βάρους, ο οποίος θα χαρίσει και συνολική ευζωία.

Με πληροφορίες από: clarksvillebodysculpting.com, rshaheenvascular.com

Διαβάστε ακόμη:

Aqua Gold Fine Touch: Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Magellan Vampire Lift: Τι είναι και τι προσφέρει;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.