Πλαστική κοιλιάς χωρίς νυστέρι: 3+1 θεραπείες

πλαστική κοιλιάς χωρίς νυστέρι

Η πλαστική της κοιλιάς, δεν περιλαμβάνει μόνο χειρουργικές θεραπείες. Για να τεθεί και με πιο απλά λόγια, η πλαστική της κοιλιάς μπορεί να πραγματοποιηθεί και χωρίς νυστέρι. Η πλαστική στην περιοχή της κοιλιάς συνήθως προτιμάται από όσους έχουν χάσει μια μεγάλη ποσότητα κιλών, ακολουθούν ένα πρόγραμμα άσκησης, αλλά δεν μπορούν να δουν μείωση στο λίπος. Ορισμένοι, για διάφορους λόγους προτιμούν να προχωρήσουν σε κάποια μη επεμβατική θεραπεία για την αφαίρεση του λίπους. Ποιες θεραπείες χαρίζουν αυτό το αποτέλεσμα;

  1. Θεραπείες ψύξης του λίπους, όπως CoolSculpting

Στις θεραπείες ψύξης τοποθετείται μια συσκευή στην επιδερμίδα που χρησιμοποιεί πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για να παγώσει τα ανεπιθύμητα κύτταρα λίπους στην επιδερμίδα. Καθώς τα παγωμένα κύτταρα πεθαίνουν, εξαλείφονται φυσικά και μόνιμα από το σώμα. Ενδείκνυται για περιοχές του σώματος όπως:

  • Η περιοχή της κοιλιάς
  • Οι γοφοί
  • Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί μηροί
  • Η πλάτη
  • Τα μπράτσα

Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά έπειτα από έναν μήνα μετά από μια ή δυο συνεδρίες. Τα τελικά αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά έπειτα από τρεις μήνες.

πλαστική κοιλιάς χωρίς νυστέρι αποτελέσματα

  1. Θεραπείες μείωσης λίπους, όπως η SculpSure

Μια συσκευή laser χρησιμοποιεί ελεγχόμενη θερμότητα για να μειώνει και να καταστρέφει μόνιμα τα ανεπιθύμητα κύτταρα λίπους. Η θεραπεία αυτή είναι καλύτερη για το στομάχι, τα ψωμάκια και τους μηρούς.

Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα αρχίζουν να είναι ορατά έπειτα από έξι εβδομάδες. Τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά έπειτα από περίπου 12 εβδομάδες.

  1. Θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων, όπως η Vanquish

Αυτού του είδους πλαστική στην περιοχή της κοιλιάς χωρίς νυστέρι χρησιμοποιεί μαγνητικά κύματα για τη θέρμανση και διάλυση των λιπαρών κυττάρων χωρίς να υπάρχει επαφή κάποιας συσκευής με την επιδερμίδα. Αυτή η μέθοδος στοχεύει σε μεγαλύτερα σημεία του σώματος σε σύγκριση με άλλες μη επεμβατικές μεθόδους.

Αποτελέσματα: Συνήθως απαιτούνται περίπου 4-10 συνεδρίες με διάστημα μιας εβδομάδας για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά περίπου δύο μήνες έπειτα από την τελευταία συνεδρία.

πλαστική κοιλιάς χωρίς νυστέρι λιποαναρρόφηση

  1. Θεραπεία Ultrasound για τη μείωση του λίπους, όπως την Ultrashape

H θεραπεία Ultrasound, λειτουργεί με την χρήση υπερήχων που διασπούν σταδιακά τα λιπαρά κύτταρα στην περιοχή της κοιλιάς. Η θεραπεία δεν επηρεάζει τους περιβάλλοντες ιστούς, επομένως δεν υπάρχει πρήξιμο έπειτα από τη θεραπεία.

Αποτελέσματα: Για καλύτερα αποτελέσματα αρκούν τρεις περίπου συνεδρίες για διάστημα δύο εβδομάδων. Τα αρχικά αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, ενώ τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά έπειτα από τέσσερις μήνες.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική μπράτσων: Τι θα πρέπει να προσέξετε;

Ανόρθωση γλουτών: Τι περιλαμβάνει η πλαστική στους άντρες;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.