Πλαστική στα ζυγωματικά: 2+1 επιλογές

πλαστική στα ζυγωματικά

Είτε είναι λόγοι γενετικής, είτε περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν μια πιο «σκοτεινή» όψη στο πρόσωπο. Η πλαστική στα ζυγωματικά είναι μια αρκετά δημοφιλής θεραπεία στη μάχη ενάντια στη γήρανση. Είτε έχετε ρυτίδες, λεπτές γραμμές, είτε απλά θέλετε να δώσετε όγκο στο πρόσωπο σας, τα fillers προσώπου και τα ενθέματα είναι μια αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας.

Ποιοι μπορούν να προχωρήσουν σε θεραπεία fillers και ενθεμάτων;

Παρά το γεγονός ότι τα ζυγωματικά είναι μια από τις πιο μεγάλες περιοχές του προσώπου, η έλλειψη όγκου προκαλεί αλλαγές στην εμφάνιση του προσώπου, όπως και χαλάρωση. Όταν πραγματοποιείται αυτό, οι ρυτίδες είναι περισσότερο εμφανής. Με τη χρήση fillers και ενθεμάτων, μπορεί να πραγματοποιηθεί η επαναφορά όγκου.

Οι υποψήφιοι και για τις δύο επιλογές συνήθως έχουν πιο επίπεδα χαρακτηριστικά, ή η γήρανση τους χτύπησε την πόρτα. Όσον αφορά τη χρήση των fillers ως μια μη χειρουργική πλαστική στα ζυγωματικά, συνήθως επιλέγεται η Juvederm, που έχει ως βάση το υαλουρονικό οξύ. Ένα ακόμη αρκετά δημοφιλές filler είναι το Radiesse.

Τα ενθέματα ζυγωματικών ενισχύουν τον όγκο αυξάνοντας την εμφάνιση των ζυγωματικών. Καθώς η αυξητική των ζυγωματικών με τη χρήση ενθεμάτων θεωρείτε χειρουργική επέμβαση, συστήνεται στους ασθενείς να αποφύγουν το κάπνισμα και να είναι σε καλή κατάσταση υγείας. Η αύξηση στα ζυγωματικά με πλαστική χειρουργική επέμβαση συστήνεται στους ασθενείς που έχουν ωριμάσει σωματικά.

πλαστική στα ζυγωματικά αποτελέσματα

Πλαστική στα ζυγωματικά: Τι επιλογές έχετε;

Ενώ ορισμένοι ασθενείς δεν είναι ευχαριστημένοι με τη δομή των ζυγωματικών τους, άλλοι επιθυμούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη ισορροπία ή να δώσουν στο πρόσωπο τους περισσότερες γωνίες. Η αυξητική των ζυγωματικών δίνει περισσότερο όγκο στα ζυγωματικά, που θεωρείται από τους περισσότερους ως σύμβολο νεότητας και γοητείας.

  1. Fillers Ζυγωματικών

Η τοποθέτηση fillers στα ζυγωματικά έχουν ως στόχο την ανόρθωση και το «γέμισμα» της περιοχής ώστε να έχουν καλύτερο σχηματισμό. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και έχουν διάρκεια 1-2 χρόνια. Οι ασθενείς θα βιώσουν λίγο πρήξιμο για λίγες ημέρες έπειτα από τη θεραπεία. Το filler διαλύεται έπειτα από έναν περίπου χρόνο.

  1. Ενθέματα

Η πλαστική με ενθέματα στα ζυγωματικά, γνωστή και ως αυξητική ζυγωματικών, είναι μια μόνιμη θεραπεία που αυξάνει τον όγκο των ζυγωματικών. Το αποτέλεσμα από τη χρήση ενθεμάτων στα ζυγωματικά είναι μόνιμο και εντελώς φυσικό. Συνήθως είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη και το σχήμα τους μιμείται αυτό του οστού.

Ενώ αποτελεί μια χειρουργική θεραπεία, η διαδικασία διαρκεί περίπου 1 ώρα, με τη χρήση γενικής ή τοπικής αναισθησίας. Έπειτα από τη θεραπεία εμφανίζεται λίγο πρήξιμο που διαρκεί για περίπου 1-2 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά έπειτα από 2 μήνες.

πλαστική στα ζυγωματικά λιπομεταφορά

  1. Λιπομεταφορά

Η πλαστική στα ζυγωματικά με λιπομεταφορά θεωρείται μια φυσική εναλλακτική έναντι της χρήσης ενθεμάτων, καθώς και μια πιο μόνιμη λύση από το filler. Αντί για την τοποθέτηση μιας ξένης για τον οργανισμό ουσίας, ο πλαστικός χειρούργος αφαιρεί το λίπος του ασθενή από κάποιο άλλο σημείο του σώματος (συνήθως από τους μηρούς ή την κοιλιά) και το τοποθετεί στα ζυγωματικά. Η λιπομεταφορά δεν ενέχει τον κίνδυνο της απόρριψης της θεραπείας από τον οργανισμό, ενώ έχει μόνιμα και φυσικά αποτελέσματα.

Έπειτα από την θεραπεία, οι περισσότεροι ασθενείς αντιμετωπίζουν ερεθισμό και πρήξιμο στο πρόσωπο και στην περιοχή «δωρητή» για λίγες μέρες. Η πλήρης ανάρρωση διαρκεί περίπου 6 εβδομάδες. Ωστόσο, οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους έπειτα από 48 ώρες.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική ματιών: Τι είναι η βλεφαροπλαστική;

Πλαστική στην μύτη: 7+1 tips για γρήγορη ανάρρωση

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.