Πλαστική οπίσθιων: 2+1 θεραπείες για αυξητική

πλαστική οπίσθιων

Θα προχωρούσατε ποτέ σε μια πλαστική των οπίσθιων σας; Πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν αν βελτιώσουν και να αυξήσουν το σχήμα και το μέγεθος των οπίσθιων τους. Είτε είναι με την αλλαγή του σωματικού βάρους, είτε με τη γυμναστική, είτε και με τα δύο, οι άνθρωποι προσπαθούν αρκετά για καλοσχηματισμένα και στρογγυλεμένα οπίσθια. Δυστυχώς, σε κάποιες περιπτώσεις η προσπάθεια αυτή είναι μάταιη, καθώς δεν είναι πάντα εύκολο να επιτευχθούν καλοσχηματισμένα οπίσθια μόνο με διατροφή και άσκηση.

Η πλαστική χειρουργική δίνει μια λύση στους ασθενείς που δεν επιθυμούν μόνο πιο μεγάλα και στρόγγυλα οπίσθια, αλλά και με καλύτερες αναλογίες στο σώμα τους. Με πολλές διαθέσιμες τεχνικές, μπορείτε να πετύχετε τα οπίσθια που πάντα επιθυμούσατε.

πλαστική οπίσθιων ένθεμα

Ποια οφέλη έχει η πλαστική χειρουργική των οπίσθιων για την αύξηση τους;

Η αυξητική οπίσθιων με την πλαστική χειρουργική μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς να:

 • Πετύχει πιο μεγάλα, στρόγγυλα και «πεταχτά» οπίσθια
 • Ενισχύσει την εμφάνιση του σχήματος τους
 • Βελτιώσει την αρμονία των γλουτών με το υπόλοιπο σώμα
 • Ενισχύσει τις ενδυματολογικές επιλογές που έχετε

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την πλαστική των οπίσθιων;

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η πλαστική των οπίσθιων είναι μια επέμβαση που ενισχύει το σχήμα, το μέγεθος και την όψη των γλουτών. Οι ασθενείς που ενδιαφέρονται για την αύξηση των γλουτών θα πρέπει να:

 • Επιθυμούν μεγαλύτερους γλουτούς
 • Είναι σε καλή κατάσταση υγείας
 • Μην έχουν αντιμετωπίσει κάποια ιατρική πάθηση που μπορεί να επηρεάσει την ανάρρωση τους
 • Να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με τα αποτελέσματα

πλαστική οπίσθιων butt lift

 

Ποιες είναι οι τεχνικές θεραπείας;

Η αύξηση των οπίσθιων μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μια ή με συνδυασμό των παραπάνω μεθόδων:

 1. Λιπομεταφορά

Είναι γνωστή και ως Brazilian Butt Lift. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας εφαρμόζεται λίπος για την προσθήκη όγκου στους γλουτούς. Η λιπομεταφορά πραγματοποιείται με 3 βήματα. Αρχικά, το λίπος που θα χρησιμοποιηθεί αφαιρείται από μια άλλη περιοχή του σώματος με την χρήση τεχνικών λιποαναρρόφησης. Το λίπος στη συνέχεια εξαγνίζεται και προετοιμάζεται για έγχυση. Τέλος, το λίπος τοποθετείται στρατηγικά στην περιοχή των οπίσθιων.

Αυτή η τεχνική είναι αρκετά δημοφιλής επειδή προσφέρει φυσικά αποτελέσματα Επιπλέον, με τη λιποαναρρόφηση πραγματοποιείται ταυτόχρονα και body contouring. Ωστόσο, οι ασθενείς θα πρέπει να έχουν αρκετό λίπος σε άλλες περιοχές του σώματος.

πλαστική οπίσθιων ανόρθωση

 1. Αυξητική μέσω ενθεμάτων

Η πλαστική των οπίσθιων με τη χρήση ενθεμάτων αποτελείται με την τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης για την αύξηση του όγκου και τον καλύτερο σχηματισμό των οπίσθιων. Αυτή η τεχνική έχει ως αποτέλεσμα πιο γεμάτα και στρόγγυλα οπίσθια που δίνουν πιο καλοσχηματισμένα.

 1. Ανόρθωση οπίσθιων μέσω αυξητικής

Στόχος αυτής της συνδυαστικής τεχνικής, ο στόχος είναι η διόρθωση της χαλάρωσης της περιοχής των γλουτών και της προσθήκης όγκου. Αυτή η τεχνική ενδείκνυται για τους ασθενείς με χαλάρωση λίπος και επιδερμίδας στην περιοχή των οπίσθιων.

Διαβάστε ακόμη:

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.