Πλαστική χειρουργική στα μάτια: Διάρκεια αποτελεσμάτων

πλαστική χειρουργική στα μάτια

Πόση διάρκεια μπορεί να έχει η πλαστική χειρουργική στα μάτια; Τα πρώτα σημάδια της γήρανσης συνήθως γίνονται ορατά γύρω από την περιοχή των ματιών. Για ορισμένους, το «πόδι της χήνας» είναι η βασική τους ανησυχία. Για άλλους, τα πρησμένα μάτια με σακούλες μπορεί να προκαλούν ενόχληση. Η πλαστική χειρουργική τα μάτια, γνωστή και ως βλεφαροπλαστική μπορεί να χαρίσει σύσφιξη και να τονίσει τα μάτια, και να χαρίσει αποτελέσματα που μπορούν να διαρκέσουν και χρόνια.

Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα;

Η πλαστική χειρουργική στα μάτια μπορεί να δώσει αποτελέσματα τα οποία θα διαρκέσουν αρκετά χρόνια. Η επέμβαση, η οποία μπορεί να διεξαχθεί είτε στα άνω, είτε στα κάτω βλέφαρα, χαρίζει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Αυτό παρατηρείται ιδιαίτερα στην βλεφαροπλαστική στα κάτω βλέφαρα. Πολύ σπάνια οι ασθενείς που πραγματοποιούν θεραπεία στα κάτω βλέφαρα χρειάζεται να επαναλάβουν ή να ανανεώσουν τη θεραπεία. Όταν η βλεφαροπλαστική διεξάγεται στα άνω βλέφαρα, τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια περίπου 7 χρόνια. Ωστόσο, το διάστημα αυτό μπορεί να διαφέρει από ασθενή σε ασθενή.

πλαστική χειρουργική στα μάτια αποτελέσματα

Τι είδους αποτελέσματα να περιμένετε;

Με τη σύσφιξη της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών, «ανοίγουν» τα μάτια και ανανεώνεται η εμφάνιση τους. Επιπλέον, βελτιώνεται η εμφάνιση των βλεφάρων, καθώς αντιμετωπίζονται οι σακούλες, το πρήξιμο. Η πλαστική χειρουργική στα μάτια μπορεί ακόμη να εξαλείψει την επιδερμίδα που κρέμεται από το ανώτερο καπάκι, ή που αλληλοεπιδρά με τις βλεφαρίδες. Η βλεφαροπλαστική μπορεί να αντιμετωπίσει και τις σακούλες που εμφανίζονται κάτω από την περιοχή των ματιών.

Το καλύτερο; Η πλαστική χειρουργική στα μάτια έχει την ικανότητα να χαρίζει φυσικά αποτελέσματα. Επομένως, δε χρειάζεται να ανησυχείτε σχετικά με το αν θα είναι ορατό ότι προχωρήσατε σε μια αισθητική επέμβαση.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Παρά το γεγονός ότι θα παρατηρήσετε αλλαγές στα βλέφαρα σας μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, μπορεί να χρειαστούν έως και 6 εβδομάδες για να γίνουν ορατά τα τελικά αποτελέσματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιδερμίδα και ο ιστός γύρω από την περιοχή των ματιών χρειάζεται χρόνο να αναρρώσει έπειτα από την επέμβαση.

πλαστική χειρουργική στα μάτια θεραπεία

Τι μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα;

Για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα στο μέγιστο, είναι αρκετά σημαντικό να αποφύγετε τη φθορά από τον ήλιο στο πρόσωπο, ιδιαίτερα γύρω από την περιοχή των ματιών. Δε θα πρέπει να παραβλέπετε τη χρήση αντιηλιακού, καπέλου και γυαλιών ηλίου. Διατηρήστε την περιοχή της επιδερμίδας υγιή και ελαστική με μια καλή skincare routine. Αυτή η skincare routine περιλαμβάνει το πλύσιμο, την ενυδάτωση και ανά διαστήματα την απολέπιση της επιδερμίδας.

Με πληροφορίες από: salasplasticsurgerymiami.com

Διαβάστε ακόμη:

Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι: Θεραπεία Plexr

Lip lift: 5+1 οφέλη

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.