Διόρθωση μύτης χωρίς πλαστική: 3+1 ελαττώματα που αντιμετωπίζει   

διόρθωση μύτης χωρίς πλαστική

Μπορεί να επιτευχθεί η διόρθωση μύτης χωρίς πλαστική; Πάνω σε ό,τι αφορά το πρόσωπο, η μύτη παίζει καθοριστικό ρόλο. Στην πραγματικότητα, είναι από τα πρώτα χαρακτηριστικά που θα παρατηρήσετε στο πρόσωπο σας όταν κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Αν είναι κάτι που δεν σας αρέσει στο σχήμα της μύτης σας, ίσως έχετε σκεφτεί να προχωρήσετε σε ρινοπλαστική. H ρινοπλαστική προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα. Επομένως, αν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε κάτι επεμβατικό, μια εναλλακτική επιλογή που έχετε είναι η διόρθωση μύτης χωρίς πλαστική. Μάλιστα, υπάρχουν τέσσερα γνωστά ελαττώματα που μπορούν να διευθετηθούν χωρίς μια χειρουργική επέμβαση.

Τι είναι η διόρθωση μύτης χωρίς πλαστική;

Η διόρθωση μύτης χωρίς πλαστική επέμβαση είναι μια προσωρινή, μη χειρουργική επιλογή για τη βοήθεια στη βελτίωση ορισμένων ασσυμετριών στη μύτη. Με τη χρήση διάφορων fillers, το σχήμα της μύτης μπορεί να τροποποιηθεί και αν έρθει πιο κοντά στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε να αποκτήσετε. Η διάρκεια της θεραπείας είναι κατά μέσο όρο περίπου 20 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι προσωρινά. Επομένως, δε θα πρέπει να ανησυχείτε σχετικά με μια μεγάλη δέσμευση. Ποια ελαττώματα της μύτης μπορούν να διορθωθούν χωρίς επέμβαση;

διόρθωση μύτης χωρίς πλαστική filler

  1. Μείωση της προεξέχουσας όψης της μύτης

Ένας από τους λόγους που ασθενείς προχωρούν στη διόρθωση μύτης χωρίς πλαστική επέμβαση είναι για να μειώσουν την προεξέχουσα όψη της. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιούνται fillers με υαλουρονικό οξύ προκειμένου να δημιουργηθεί μια πιο συμμετρική και ίσια όψη.

Ενώ μπορεί να φαίνεται οξύμωρη προσθήκη όγκου στη μύτη σας όταν προσπαθείτε να απαλλαγείτε από τη προεξέχουσα μύτη, τα αποτελέσματα μπορεί να εκπλήξουν. Δημιουργώντας μια ευθεία γραμμή, η μύτη σας θα έχει το ίδιο μέγεθος, ή και λίγο μικρότερο.

  1. Ανασχηματισμός της άκρης της μύτης

Ένας τρόπος που μπορεί να βελτιωθεί το σχήμα της μύτης είναι με την προσθήκη filler στην άκρη της. Αν η άκρη της μύτης έχει καθοδική θέση, ή είναι πολύ μικρή, το filler μπορεί να την ανασχηματίσει. Μάλιστα, μπορεί να δοθεί καλύτερη συμμετρία. Επομένως, η μύτη θα αποκτήσει καλύτερες αναλογίες με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

διόρθωση μύτης χωρίς πλαστική αποτέλεσμα

  1. Ίσιωμα της μύτης

Αν η μύτη σας είναι στραβή, η χρήση fillers για να διορθώσει την ασσυμετρία στις γωνίες και να δώσει μια πιο ίσια εμφάνιση. Γεμίζοντας τις περιοχές όπου δημιουργούνται αυτές οι γωνίες, η μύτη θα αποκτήσει μια πιο ίσια όψη.

  1. Μείωση εμφάνισης ουλής

Αν η μύτη σας έχει ουλή από κάποιο ατύχημα ή κάποια επέμβαση, η χρήση filler μπορεί να δημιουργήσει μια πιο ήπια επιδερμίδα «γεμίζοντας» την περιοχή της ουλής. Το αποτέλεσμα είναι η μειωμένη εμφάνιση της ουλής.

διόρθωση μύτης χωρίς πλαστική άντρας

Πόση διάρκεια έχουν τα αποτελέσματα από τη διόρθωση μύτης χωρίς πλαστική;

Η διάρκεια των fillers μπορεί να ποικίλει, ανάλογα με τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι τα αποτελέσματα είναι προσωρινά. Η διάρκεια τους μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι και ο μεταβολισμός σας. Αν είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα της θεραπείας και θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια τους, συστήνεται να επαναλάβετε τη θεραπεία.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική στα ζυγωματικά: 2+1 επιλογές

Πλαστική με νήματα: Τι είναι τα νήματα PDΟ;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.