Πλαστική με νήματα: Τι είναι τα νήματα PDΟ;

πλαστική με νήματα pdo

Η πλαστική με νήματα PDO είναι μια ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική του facelift. Αυτού του είδους θεραπεία με νήματα χαρίζει άμεσα αποτελέσματα, ενώ ενεργοποιεί την μακροπρόθεσμη παραγωγή κολλαγόνου.

Τα νήματα PDO αποτελούνται από πολυδιαξανόλη, ένα ευέλικτο, με μεγάλης διάρκειας και απορροφήσιμο πολυμερές.

Τι ζητήματα αντιμετωπίζει η ανόρθωση με νήματα PDO;

Η θεραπεία με νήματα PDO αντιμετωπίζει ζητήματα που αφορούν την:

  1. Χαλάρωση της επιδερμίδας του προσώπου

Μια θεραπεία με νήματα PDO ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, ανορθώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού

  1. Βελτίωση της όψης του λαιμού και του πηγουνιού

Η ανόρθωση με νήματα PDO επιφέρουν ανόρθωση τους ιστούς. Επομένως, χαρίζουν και καλύτερο σχηματισμό και γωνίες.

πλαστική με νήματα

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για μια πλαστική με νήματα PDO;

Οι ιδανικοί υποψήφιοι για μια θεραπεία με νήματα PDO είναι όσοι έχουν αρχίσει να παρατηρούν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Η θεραπεία με νήματα PDO δεν ενδείκνυται για όσους έχουν έντονα σημάδια γήρανσης, αρκετή χαλάρωση ή χαλάρωση της επιδερμίδας. Επιπλέον, δεν πραγματοποιείται η θεραπεία στην περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Ποια είναι η μέση διάρκεια ανάρρωσης από την πλαστική με νήματα PDO;

Η μέση διάρκεια ανάρρωσης έπειτα από τη θεραπεία με νήματα PDO είναι περίπου 24 ώρες. Κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών συστήνεται συνήθως ξεκούραση με ελάχιστη και ελαφριά δραστηριότητα. Η επιστροφή στην έντονη σωματική άσκηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και πάλι έπειτα από 2-3 εβδομάδες. Τις πρώτες ημέρες συνήθως οι ασθενείς ακολουθούν μια ελαφριά διατροφή και περιορίζουν τις έντονες κινήσεις του προσώπου.

πλαστική με νήματα pdo αποτελέσματα

Υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών;

Πιθανές παρενέργειες από τη θεραπεία με νήματα περιλαμβάνουν ερεθισμούς, πρήξιμο, ερυθρότητα και φλεγμονή.

Τι αποτελέσματα μπορεί να περιμένει κανείς;

Τα αποτελέσματα από την πλαστική με νήματα PDO εξελίσσονται με την πάροδο των μηνών. Τα νήματα διαλύονται σταδιακά, αφήνοντας πίσω τους την ενίσχυση του κολλαγόνου και της πρωτεΐνης. Τα αποτελέσματα αλλάζουν με την ηλικία, την επαφή με τον ήλιο. Η επανάληψη της θεραπείας συστήνεται μετά την πάροδο των 18 μηνών.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική προσώπου με νήματα: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πλαστική με νήματα: Μη χειρουργική θεραπεία Aptos

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.