Πλαστική στήθους: Τι είναι το ένθεμα με σχήμα δάκρυ;

πλαστική στήθους σχήμα δάκρυ

Η πλαστική στήθους με ένθεμα που έχει σχήμα δάκρυ είναι μια εναλλακτική θεραπεία στο στρόγγυλο ένθεμα. Πολλές γυναίκες επιλέγουν αυτό το ένθεμα, εξαιτίας της πιο φυσικής της όψης.

Αρχικά, σχεδιάστηκε για τις γυναίκες που πραγματοποιούσαν θεραπεία αποκατάστασης έπειτα από μαστεκτομή. Έχει λάβει έγκριση από τον FDA από το 2012. Ωστόσο, χρησιμοποιούταν και τα προηγούμενα χρόνια σε διάφορα κράτη της Ευρώπης.

Με την πάροδο των ετών, όλο και περισσότερες γυναίκες επέλεγαν να προχωρήσουν σε μια επέμβαση που θα τους δώσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα σε σχέση με το στρόγγυλο ένθεμα.

πλαστική στήθους σχήμα δάκρυ ένθεμα

Πλαστική στήθους με ένθεμα με σχήμα δάκρυ- Γιατί ονομάστηκε έτσι;

Το ένθεμα με σχήμα δάκρυ έλαβε αυτό το όνομα επειδή μοιάζει με το ανθρώπινο δάκρυ. Έχει πλατιά, στρόγγυλη βάση που πλαγιάζει σταδιακά προς τα πάνω, αποκτώντας μια πιο φυσική εμφάνιση. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διατηρεί το σχήμα του. Ένας άλλος τρόπος περιγραφής και λειτουργείας του είναι παρόμοιος με τον αφρό μνήμης. Καθώς το πιέζετε, εκείνο το σημείο «βυθίζεται». Όταν ελευθερώνετε την πίεση, επιστρέφει στο αρχικό του σχήμα.

Επιπλέον, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων. Ενώ το αρχικό σχήμα είναι αυτό που μοιάζει με δάκρυ, μπορείτε να βρείτε σχήματα με διαφορετικό ύψος και πλάτος. Αυτό έγινε επειδή δεν ταιριάζει το ίδιο σχήμα σε όλους τους σωματότυπους. Το κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Για αυτό το λόγο, ο πλαστικός χειρούργος θα σας προτείνει ποιο σχήμα είναι κατάλληλο για το σώμα σας. Ωστόσο, η τελική απόφαση εξαρτάται από εσάς και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

πλαστική στήθους σχήμα δάκρυ οφέλη

Ποια οφέλη έχει η πλαστική στήθους με ένθεμα που έχει σχήμα δάκρυ;

Το ένθεμα με σχήμα δάκρυ αρχικά σχεδιάστηκε για τις γυναίκες που ήθελαν να προχωρήσουν σε μια επέμβαση αποκατάστασης στήθους. Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα, όλο και περισσότερες γυναίκες ξεκίνησαν να επιλέγουν αυτό το σχήμα σε σχέση με το στρόγγυλο ένθεμα.

Το ένθεμα με σχήμα δάκρυ είναι κατάλληλο και για τις γυναίκες που έχουν πολύ λίγο ιστό στήθους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ένθεμα με σχήμα δάκρυ βοηθά στη δημιουργία ενός σχήματος χωρίς τη δημιουργία ενός αφύσικου στρόγγυλου σχήματος που «προδίδει» την τοποθέτηση ενθέματος.

Επιπλέον, ενδείκνυνται για τις περιπτώσεις όπου οι θηλές του στήθους είναι σε χαμηλότερη θέση από το ιδανικό σχήμα, και ο ασθενής επιθυμεί να βελτιώσει τη θέση της θηλής χωρίς να προχωρήσει σε ανόρθωση στήθους.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαστική στήθους: Tips για να πετύχετε φυσικό αποτέλεσμα

Πλαστική στήθους: Είναι ασφαλής ο θηλασμός;

 

Disclaimer: Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες και τις συμβουλές ενός ειδικού ή ενός αρμόδιου επαγγελματία υγείας.